Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Dilara Aksüyek'ten 'Erkan Şen' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık dört ay önce kendisi gibi oyuncu olan Onur Bay ile ilişkisini noktalayan Dilara Aksüyek'in aradığı aşkı işletmeci Erkan Şen'de bulduğu konuşuluyordu. Önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıyan Aksüyek ile Şen'in yeni bir birlikteliğe yelken açtığı ileri sürülmüştü.

        2

        "HAYATIMDA BİRİ OLURSA HABERİNİZ OLUR"

        Oyuncu, hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yaptı. "Aşk" iddialarına yanıt veren Dilara Aksüyek, "Hayatımda biri olduğunda bunu hiçbir zaman saklamadım. Olursa yine haberiniz olur." şeklinde konuştu.

        3

        "YAKIN DOSTLUĞUMUZUN YANLIŞ ALGILANMAMASINI DİLİYORUM"

        Söylentileri yalanlayan Şen de Instagram hesabından şu ifadeleri yayınladı:

        Sevgili basın mensubu arkadaşlarım; çok teşekkür ederim. Hepimizin sevgiyi ve aşkı önceliğe koymamız gereken bu günlerde beni aşk haberleriyle manşete taşımışsınız. Üstelik benim de çok sevdiğim, dostluğuna kıymet verdiğim Dilara gibi özel bir kadınla... Aramızda yazdığınız gibi bir aşk söz konusu değildir; olsaydı ben zaten böyle bir ilişkiyi açıklamaktan gurur duyardım. İnanın... Yakın dostluğumuzun yanlış algılanıp, bu haberlerin Dilara'yı da sevenlerine karşı açıklama yapmak durumunda bırakmamış olmasını diliyorum. Sevgiler...

        4

        BİR DARGIN BİR BARIŞIK AŞK

        Öte yandan Aksüyek, bir dönem Onur Bay ile aşk yaşıyordu. Çift, geçtiğimiz aylarda Cihangir'de görüntülenmişti. İkili, sokağa çıkma kısıtlamasında köpeklerini gezdirirken arkadaşlarıyla karşılaşmıştı.

        5

        Grup koyu sohbet halindeyken Aksüyek, sevgilisi Onur Bay'a dönerek, sarılmıştı. Bununla da yetinmeyen Dilara Aksüyek, Bay'ın kulağını ısırıp, sevgi gösterisinde bulunmuştu. Ardından görüntülendiklerini fark eden çift, utangaç tavırlar sergilemişti.

        6

        Dilara Aksüyek, sevgilisinin yanından hızlıca uzaklaşıp, bir markete girmişti. Çıkışta tekrar Bay'ın yanına gelen ünlü oyuncu, daha sonra hızlı adımlara evinin yolunu tutmuştu.

        7

        "BEN O SAYFAYI ÇOKTAN KAPATTIM!"

        İkili, kısa bir süre sonra yollarını ayırma kararı almıştı. Ardından muhabirlerin Onur Bay ile ilgili sorularına yanıt veren Aksüyek, "Ben o sayfayı çoktan kapattım. Siz hala orada mısınız?" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Dilara Aksüyek

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ