Öğrenciler okulda mahsur kaldı!
Bursa İnegöl'de etkili olan yağışın ardından Müşerref Muzaffer Samda İlk ve Ortaokulu'nun bahçesinde yaklaşık yarım metreyi bulan su seviyesi nedeniyle öğrenciler okuldan çıkamadı. Öte yandan Eskişehir'de sağanak yağmur, Organize Sanayi Bölgesi'ni su altında bıraktı.
Velilerin çocuklarını kucaklarında taşıyarak araçlarına bindirmesi, ilginç görüntüler oluşturdu.
Bazı öğrenciler belediye ekiplerinin bahçedeki suyu tahliye etmesinin ardından, arka kapıdan tahliye edilerek evlerine gönderildiler.
Eskişehir'de öğleden sonra başlayan ve zaman zaman sağanak halinde yağan yağmur, Organize Sanayi Bölgesi'ni olumsuz etkiledi. Bir cam fabrikası sel suyuyla doldu.
Sel suyunun girdiği fabrikada mahsur kalan 2 işçi iş makineleriyle kurtarılırken, onlarca araç sel suyunda sürüklendi.
Organize Sanayi Bölgesi'ndeki cadde ve fabrika bahçelerinde bulunan çok sayıda araç sel sularında metrelerce sürüklendi ve üst üste çıktı.
Fabrika işçileri suyun sürüklediği onlarca aracı cep telefonlarıyla görüntüledi. Sel nedeniyle Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ne itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye görevlileri fabrikalarda suyu tahliye çalışması yaptı
Yetkililer ölen ya da yaralanın olmadığı su baskınlarından sonra başlatılan tahliye çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
REKLAM advertisement1