Bakan Faruk Çelik Twitter'da TT oldu
"Sayın Başbakan'ımız çok güzel açıklamalar yapacak" açıklamasından sonra twitter yıkıldı
GAZETE HABERTÜRK - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki koalisyon görüşmesi de olumsuz sonuçlandı.
Liderlerin görüşmesine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, görüşmenin hemen ardından yaptığı açıklamada, "Görüşme olumlu geçti. Sayın Başbakan'ımız çok güzel çok önemli açıklamalar yapacak" dedi.
Çelik'in, bu açıklaması "Koalisyon kuruluyor" yönünde yorumlandı. Çelik'in açıklaması sonrasında dolar kuru iki kuruş düştü.
Dakikalar sonra kameraların karşısına geçen Davutoğlu, görüşmenin olumsuz geçtiğini açıkladı.
Bu gelişme sonrası Bakan Çelik, Twitter'da en fazla konuşulan isimler arasına girdi. Çelik hakkında atılan twit'lerden bazıları şöyle:
"Bahçeli her şeye hayır dediyse, görüşmeden çıkınca Faruk Çelik'in 'Çok güzel açıklama olacak' demeci ne demek?"
"Tek aklıma gelen, Faruk Çelik'in ve Bahçeli'nin elinde yüklü dolar var; piyasayla bu şekilde oynanmaz..."
REKLAM advertisement1