Hediyelik kutsal kadın
Sinan Akçıl'dan Ebru Şallı'ya iltifat
Nuri ALTUNTAŞ / HT MAGAZİN - Türk magazin dünyası uzun süredir bu kadar renkli bir beraberlik görmedi! Bir ayrılıp bir barışan ve ihanet iddialarıyla sekteye uğrayan Ebru Şallı-Sinan Akçıl ilişkisi kaldığı yerden devam ediyor.
Şarkıcı-oyuncu Ayşe Akın'la kısa süreli aşk yaşadıktan sonra Şallı'ya dönen Akçıl, sevgilisinin gönlünü her fırsatta tatlı sözlerle çalıyor.
'ARAYA DÜNYA LİDERLERİ GİRDİ' - Demet Akalın'ın albümü için Arnavutköy'de stüdyoya kapanan Akçıl, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Şallı ile barışma sürecinin zorluğunu, "Araya birçok dünya lideri girdi" sözleriyle anlatan şarkıcı, doğum gününde sevgilisinin ne aldığını soran muhabirlere "Bana en güzel hediye kendisi" diye cevap verdi.
REKLAM advertisement1