Şampiyonluk turu
2013-2014 sezonu şampiyonu Fenerbahçe, şampiyonluk turu attı...
Sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan barbekü partisinin ardından üstü açık bir otobüse binerek, şampiyonluk kupasını alacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na doğru yola çıktı.
Tesislerin önünde futbolcuları bekleyen taraftarlar, otobüs tesisten ayrılırken meşaleler yakıp tezahüratlar yaparak, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Fenerbahçeli oyuncular da ellerindeki bayrakları sallayarak taraftarları selamladı. -
Tesis önünde bekleyen taraftarların araçları uzun kuyruk oluştururken, takımı taşıyan otobüs, taraftarların araçlarının yanından yavaş yavaş ilerleyerek yola çıkabildi. Taraftarlar da araçlarıyla konvoy oluşturarak, takım otobüsünü takip etti.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden üstü açık bir otobüsle ayrılan sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet, yaklaşık 6 saatte şampiyonluk kupasının kaldırılacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na geldi.
- Tesislerden ayrıldıktan sonra taraftarların arabalarıyla oluşturduğu konvoy eşliğinde Kartal sahile gelen sarı-lacivertliler, kendilerini bekleyen taraftarları selamlayarak sahil boyunca Bağdat Caddesi'ne doğru ilerledi.
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün Kartal sahilde geçişi sırasında bir evin balkonundan Galatasaray forması gösterildi.
Otobüste eğlenen futbolcular birbirleriyle "selfie" fotoğrafı çekerken, bazı taraftarlar da otobüsün önüne geçip "selfie" fotoğrafları aldı.
- Sahil yolunda zaman zaman taraftarlar otobüsün önünü keserek tezahürat yaparken; kafileye eşlik eden polisler hemen otobüsün önünü açtı.
Bu arada, otobüste Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emenike'nin doğum günü pastası kesildi.
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, Bostancı'ya geldiğinde üzerinde "Taşdelenli Fenerbahçeliler" yazan üstü açık bir taraftar otobüsü, takımın önüne geçti.
Bir süre takım otobüsünün önünde bekleyen taraftar otobüsü, daha sonra uyarılar üzerine takım otobüsünün arkasına gitti.
Fenerbahçe takım otobüsü Bağdat Caddesi'ne geldiğinde otobüsün etrafında özel güvenlik elemanları çember oluşturarak, yürümeye başladı. -
Bağdat Caddesi'nde takım otobüsünü bekleyen taraftarlar, futbolcuları meşaleler yakıp, fişekler atarak karşıladı.
Takım otobüsü Bağdat Caddesi'ni dolduran taraftarların arasından güçlükle ilerlerken, futbolcular taraftarların kendilerine attığı formaları imzaladı.
Bağdat Caddesi'nde takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, mikrofonu alıp taraftarlarla zaman zaman tezahüratlar yaptı.
- - Emre, bir ara küfürlü tezahürat yapılırken "Annelere küfür etmeyin" dedi. Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Meireles de bir ara mikrofonu alıp "Yatcaz kalkcaz" şarkısını söyledi. -
- Fenerbahçeli taraftarların Bağdat Caddesi'nde en yoğun olduğu yer olan Şaşkınbakkal'da taraftarlar arasında kavgalar oldu.
- - - - Takım otobüsü Şaşkınbakkal'a geldiğinde, yoğun bir şekilde meşaleler yakılıp, işaret fişekleri atılırken, futbolcular ve taraftarlar bir süre tezahüratlar yaptı.
- Bu sırada önce küçük bir grup arasında kavga yaşandı. Takım otobüsünün önünde yer alan otobüste bulunan gazetecilerin kavgayı görüntülemesine taraftarlar tepki gösterdi.
- Basın otobüsünün arkasında bulunan "Taşdelenli Fenerbahçeliler" yazılı taraftar otobüsü ile Şaşkınbakkal'daki taraftarlar arasındaki sözlü tartışma ise kısa sürede kavgaya dönüştü.
Şaşkınbakkal'daki taraftarlar, otobüste bulunan taraftarların üzerine doğru şişeler atmaya başladı. -
- Taraftarlar otobüsü de yumruklamaya başlarken, şoför otobüsü taraftarların üzerine sürerek yan sokağa girip Bağdat Caddesi'nden ayrıldı.
- Önde bulunan takım otobüsünde mikrofonu eline alan Mehmet Topal, taraftarların kavga etmemesini, şampiyonluğu kutlamalarını istedi.
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, taraftarların arasında Bağdat Caddesi'nde yavaş yavaş ilerleyerek, yaklaşık 6 saatte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na geldi. -
Fenerbahçeli futbolcular, Bağdat Caddesi boyunca takım otobüsünde taraftarlarla tezahüratlar yapıp, şampiyonluğu kutladı.
Bu arada yeni yaşına giren Emmanuel Emenike'nin doğum günü otobüste kutlandı. Mumları üfleyen golcü oyuncu, tebrikleri kabul etti.
REKLAM advertisement1