Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülşen Bubikoğlu 68 yaşında: Sevdiklerimle özel bir gündü - Magazin haberleri
        1

        Yıllardır ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürdüren Gülşen Bubikoğlu, 68'inci yaşına girdi. Bubikoğlu, doğum gününü ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

        2

        "ÇOK SEVDİKLERİMLE ÖZEL BİR GÜNDÜ"

        O anları sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu, paylaşımında "Çok sevdiklerimle özel, güzel bir gündü. Doğum günü kızıydım ve çok keyifliydi. Bütün güzel temennileriniz için çok teşekkürler" ifadelerine yer verdi.

        3

        UYKU ÖNCESİ POZ

        Öte yandan sosyal medyadan sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan oyuncu, geçtiğimiz aylarda yatmadan önce çektiği bu fotoğrafı yayınlamıştı. Gönderisinde, okuduğu kitabın sonuna geldiğini dile getiren Bubikoğlu, "Geleceğe yönelik çok geniş bir bilgilendirme. Hızlı gelişen bilimsel teknolojiler heyecan verici aynı zamanda ürkütücü de. Sevdim kitabı... İyi geceler herkese" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "SİZİ ÇOK ÖZLEDİK"

        Öte yandan ekranlara dönmeyi düşünmediğini her fırsatta dile getiren Gülşen Bubikoğlu, geçtiğimiz aylarda bir takipçisinin, "Ekrana ne zaman döneceksiniz? Artık sizi çok özledik." sorusuna yanıt vermişti.

        5

        "BAZI ŞEYLER GEÇMİŞTE KALDI"

        Usta oyuncu, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Vaktimi kızım Zeynep'ten olan torunum Mavi ile geçiriyorum genellikle. Bana büyük enerji veriyor. Hayata bağlıyor. Çok neşeli, kaliteli anlar yaşıyoruz.

        Dizilerden ise sağ olsun teklifler gelmeye devam ediyor. Ama bazı şeyler geçmişte kaldı. O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum.

        6

        Bubikoğlu, 1974 yılında yapımcı Türker İnanoğlu ile evlenmiş, 1977'de kızı Zeynep İnanoğlu'nu kucağına almıştı.

        Fotoğraflar: Instagram, AA, İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ