Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Ankara saldırısından 6 gün sonra ölen Aydın Dedehayır, toprağa verildi

        Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 66 yaşındaki Aydın Dedehayır'ın cenazesi toprağa verildi.

        Ankara'daki Merasim Sokak'ta 17 Şubat Çarşamba günü askeri servis araçlarına yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıda arkadaşlarını ziyaretten dönen Dedehayır, patlamanın etkisiyle yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. İbn-i Sina Hastanesi'nde 17 Şubat'tan beri tedavisi süren Dedehayır, bugün hayatını kaybetti.

        Dedehayır için ikindi namazının ardından İsmet Oğultürk Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Aydın Dedehayır'ın eşi Adile Dedehayır, kızı Burcu ile birlikte Gül, Ayla ve Gönül isimlerindeki kardeşleri de katıldı. Dedehayır'a son görev için cenaze töreninde akrabaları, yakınları ve mesai arkadaşları da hazır bulundu.

        Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çelenk gönderdi. Kılınan cenaze namazının ardından Aydın Dedehayır'ın cenazesi, Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ