Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
         Necmiye Uçansoy
        Necmiye Uçansoy
        • Ukrayna'yı tanımlayan 5 geleneksel yemek Ukrayna ve halkı, geçtiğimiz yıl başlayan Rusya işgaliyle sonsuza dek değişmiş olsa da sabit kalan ve asla değişmeyecek olan bir şey var: Ukraynalıların yalnızca ülkeleri için değil, aynı zamanda kültürleri ve kimlikleri için ettikleri mücadele.
          1 hafta önce
          DEVAMI
        • İyotlu tuz mu deniz tuzu mu? Mutfakların olmazsa olmazı, baş tacımız tuz. Yemek yaparken tek bir tuz çeşidi kullanan da çok, farklı türleri deneyenler de.
          1 hafta önce
          DEVAMI
        • Türkiye'de bağcılık 7 bin yılı aşan bir bağcılık geçmişine sahip Türkiye’de, farklı genetiklerde 800 ila 1200 yerli üzüm çeşidi bulunur.
          1 hafta önce
          DEVAMI
        • Urla'daki Karantina adası yakında müze olacak Yaklaşık 150 yıl boyunca Osmanlı'daki salgın hastalıklara karşı karantina uygulamalarına ev sahipliği yapan İzmir Urla'daki Karantina Adası'nın müze olması sosyal medyanın gündeminde... Adadaki 'Tahaffuzhane' adı verilen ana bina müze haline dönüştürülecek.
          1 hafta önce
          DEVAMI
        • Karbonatla neler yapabileceğinize inanamazsınız! Mutfakta karbonatı başka ne şekillerde kullanabileceğinize ve bu kabartıcı bileşene hak ettiği gastronomik saygıyı nasıl verebileceğinize dair kısa bir yazı...
          1 hafta önce
          DEVAMI
        • 7 vejetaryen Türk yemeği Türkiye'de yaygın olarak bulunan lezzetli, taze, mevsimlik ürünlerle hazırlanan çok sayıda yemek vejetaryen tarzdadır.
          1 hafta önce
          DEVAMI
        • Bahar yorgunluğunuzu alacak 9 besin Neyse ki bahar yorgunluğu önlenemez bir durum değil. Yorgunluk, huzursuzluk ve uyku halini üstümüzden atabiliriz. Baharda hangi besinleri tüketmeliyiz? 
          1 hafta önce
          DEVAMI
        • Sağlıklı beslenmek ömrünüze 10 yıl ekleyebilir Araştırmalara göre doğru bir beslenme tarzı insan ömrünü 10 yıldan daha uzun bir süre uzatabiliyor.
          2 hafta önce
          DEVAMI
        • Rize yaylaları Rize yaylalarına tatil planı yapıp Kaçkar’ın eteklerinde olağanüstü bir hava ve bitki örtüsünü görmeye karar verdiyseniz ulaşım ve konaklama için gezi rehberimizden faydalanabilirsiniz.
          2 hafta önce
          DEVAMI
        • Bayram rotaları Bayram hareketliliği başladı, 9 günlük tatil için planlar yapılıyor. Büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecek. Eşi dostu akrabaları görme, yakın yerlere kaçma, depoları fulleyip uzun yola çıkma planları yaparken bu listemize de göz atın.
          2 hafta önce
          DEVAMI