Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Instagram

        INSTAGRAM SİLME

        Kullanması keyifli ve kolay olan ancak kapatma konusuna gelince bir o kadar zor gibi görünen Instagram uygulaması son yılların en popüler sosyal ağlarından birisi olmayı başarmıştır. Ancak buna rağmen pek çok kişi dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram hesabını her hangi farklı sebeplerden dolayı silmek isteyebiliyor. Instagram hesabı tamamen silmek için uygulanması gereken adımlarise kullanıcı kaybetmemek adına çok açık ve net olarak paylaşılmıyor.

        Eğer siz de Instagram silme işlemini merak ediyorsanız sizin için hazırladığımız adımları uygulayabilirsiniz.

        INSTAGRAM SİLME NASIL YAPILIR?

        Instagram silme linkine tıkladıktan sonra aşağıdaki size sıraladığımız adımları sırasıyla uygulayarak Instagram silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

        Instagram Silme Linki: https://instagram.com/accounts/remove/request

        1

        Instagram hesabınızı silmek için öncelikle bilgisayardan ya da cep telefonunuzun tarayıcısından yukarıdaki linke tıklamanız gerekiyor.

        2

        Linke tıkladıktan sonra açılan tarayıcıda oturumunuz açıksa devam edebilirsiniz. Oturumunuz açık değilse oturum açın ve tekrar aynı bağlantıya idin.

        3

        Karşınıza çıkacak olan “Hesabımı Sil” sayfasında karşınıza silme sebeplerinizi seçebileceğiniz bir alan çıkacak.

        4

        Bu seçeneklerden Instagram hesabınızı neden silmek istediğinizi seçmelisiniz.

        5

        Seçiminizi yaptıktan sonra açılacak olan sayfada karşınıza gelen boş kutuya şifrenizi girin ve kırmızı ile yazılmış olan “Hesabımı kalıcı olarak kapat” butonuna bastıktan sonra Instagram hesabı silme işleminiz böylece tamamlanmış olacak.

        6

        Instagram hesabınızı silmeden önce bilmeniz gereken en önemli nokta, sildiğiniz hesaptaki kullanıcı adını yeniden açacağınız farklı bir Instagram hesabında kullanamazsınız.

        INSTAGRAM İLE İLGİLİ HABERLER

        instagram ile ilgili merak edilenler.