Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Çirkin saldırıda 6 şüpheli serbest bırakıldı

        İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı ve Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde, evinin önünde saldırıya uğradı.

        Televizyon programının ardından evine dönen İde'nin 3 araçla takip edildiği, 7-8 kişilik bir grubun saldırıyı evinin önünde gerçekleştirdiği belirtildi. İde'nin yumruklu ve sopalı saldırıya ruhsatlı silahıyla havaya ateş ederek karşı koyduğu öğrenildi. Saldırganların bunun üzerine kaçtığı belirtilirken Emniyette ifade veren İde'nin durumunun iyi olduğu bildirildi.

        Twitter hesabından geçmiş olsun mesajı yayınlayan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Milletimiz için doğru bildiklerimizi daima cesurca söyleyecek, hiçbir tehdide boyun eğmeyecek ve asla susmayacağız" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        KILIÇDAROĞLU ARADI

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, gazeteci Murat İde ile telefonda görüştüğü, İde'ye uğradığı saldırı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiği bildirildi.

        6KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre , İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı gazeteci Murat İde’ye dün Maslak’ta yapılan saldırıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişi bugün adliyeye gönderildi. Adliyeye gönderilen saldırganlardan 1’i savcılık, 5 kişi ise mahkeme tarafından Adli Kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ