Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Onur Büyüktopçu annesiyle alışverişte - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Onur Büyüktopçu, önceki gün annesi ile birlikte Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Annesinin doğum günü olduğunu belirten Büyüktopçu, "Bugün annemin, en kıymetlimin doğum günü. Bugünümü anneme ayırdım." dedi.

        2

        "OĞLUMLA ARKADAŞ GİBİYİZ"

        Oğlunun nasıl bir çocukluğu olduğunu anlatan Ayşe Hanım, "Biz oğlumla arkadaş gibiyiz, çocukken hiç yaramaz değildi. Bazen komşu çocukları geldiğinde evde yaramazlık yapardı. Bende onlara gittiğimizde kolunu sıkardım, 'Sen de yaramazlık yap' derdim." ifadelerini kullandı.

        3

        "ALIŞVERİŞİNİ BİLE BEN YAPIYORUM"

        Muhabirlerle sohbet eden ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Onur Büyüktopçu, "Çok şükür, annem korona olmadı. Alışverişini bile ben yapıyorum. Aşılarını oldu, o yüzden dikkat ediyoruz." açıklamasını yaptı.

        4

        "HAYATIMDAKİ EN KISA TATİL OLDU"

        Kısa bir tatil yapan 39 yaşındaki oyuncu, "Hayatımdaki en kısa tatil oldu. Yangınlar, seller ve felaketler bitmiyor. İnsanın canı tatil yapmak bile istemiyor, o yüzden erkenden geldik." dedi.

        "AÇLIĞA GELEMEM"

        Geçen yıldan bu yana 13 kilo veren Büyüktopçu, "Yediğime, içtiğime dikkat ettim. Sinirli bir adam olduğum için açlığa gelemem. Yemek yiyerek zayıfladım. Sebze ağırlıklı beslendim." diye konuştu.

        5

        Televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimlerin sürekli ekranlarda görüyorsunuz. Peki onların bugünlere gelmesinde büyük emeği olan annelerini hiç gördünüz mü?

        6

        Boğaç Aksoy ile annesi Güliz İncekara

        25

        Neslihan Atagül ve annesi Perihan Çıtlak

        26

        Can Yaman ve annesi Güldem Yaman

        27

        Elçin Sangu ve annesi Müyesser Ses

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ