Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendi! FOTOĞRAFLAR... Seda Sayan yeni eşi Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında ve mesleği nedir? - Magazin Haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan ile Çağlar Ökten evlendi. Çift, önceki akşam Beşiktaş'taki lüks bir otelde birbirlerine 'evet' dedi.

        2

        Seda Sayan‘ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten’in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı.

        Sayan ve Ökten'in, 7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenmesi bekleniyordu. Ancak ikili vizede yaşanan problemler nedeniyle İstanbul'da dünya evine girdi. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, Ökten soyadını aldı.

        3

        Çağlar Ökten'in nikah cüzdanını elinde tutması dikkatlerden kaçmazken, Safiye Soyman'ın tercih ettiği kıyafet sosyal medyayı salladı.

        DUALARI KABUL OLDU

        Seda Sayan'ın yakın dostu Safiye Soyman, duygusal bir konuşma yaptı. Soyman, "Ben bugün çok heyecanlıyım, zaten sabahlara kadar uyumadım. 'Ölüyorum!' dedim. Bu tarih gerçekten benim için öne alındı, doğru. Prag'a gidiyorlardı. Benim de programım vardı tamamen iptal ettim. Ama ne kadar üzülmüştüm. 'Prag'a gidemiyorum, Seda yurt dışında oluyor.' diye öldüm, geberdim... En sonunda dualar ediyordum, 'Yarabbim inşallah vize alamazlar da burada olurlar.' diye ve alamadılar. Ben çok mutluyum. Seda benim her şeyim, dünyam... Öyle güzel bir mutluluk yakaladıklar ki. Birbirlerine çok aşıklar." dedi.

        4

        BALAYI PARİS'TE

        Balayı için bayram tatilinde Paris’e gidecek olan çift, sonrasında şarkıcı Çağlar Ökten‘in Mersin‘de yaşayan ailesiyle buluşacaklar.

        5

        OĞULCAN NİKAHA KATILDI MI?

        Seda Sayan'ın Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin'in bu evliliğe karşı çıktığı iddia edilmişti. 31 yaşındaki Engin'in, annesinin Prag'daki nikahına da katılmama kararı aldığı ileri sürülmüştü. Oğulcan'ın, annesinin nikahına katılıp katılmadığı ise merak konusu oldu.

        6

        "EVLENECEK ZAMAN TAM BU ZAMANMIŞ"

        Seda Sayan, verdiği bir röportajda, "Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim. Benimle 7. kez evlenmek için çabalayanlar var ama bende bir çaba yok." demişti.

        7

        DAHA ÖNCE 6 KEZ EVLENDİ

        Seda Sayan, 1987’de Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç’la gizli bir evlilik yapmıştı. 6 yıl süren beraberlik sonunda gelen bu ilişki, yine gizli bir şekilde sonlanmıştı.

        8

        BÜYÜK AŞK 5 YILDA BİTTİ

        İkinci evliliğini 1990’da Beşiktaş’ın eski futbolcularından Sinan Engin’le yapan Seda Sayan, eşinin izin vermemesi üzerine sahne çalışmalarını bırakmıştı. Sayan'ın bu ilişkiden Oğulcan isminde bir oğlu dünyaya gelmişti. İkili, 1995 yılında yollarını ayırmıştı.

        9

        TRAFİKTE TANIŞTI

        Sayan, 1998 yılında kurye Soner Yapcacık ile sürpriz bir evlilik yapmıştı. 1999'da boşanan çift, trafikte kırmızı ışık yanınca tanışmıştı.

        Yapcacık, Sayan'ın yayına gidip, "Sizin hayranınızım." demişti. Bu cümleyle başlayan arkadaşlıkları nikah masasına kadar uzanmıştı.

        10

        Dördüncü evliliğini Tuncay Kıratlı ile yapan Seda Sayan, 2000’de evlenmiş, 2001’de de boşanmıştı.

        11

        Sayan, daha sonra da Gökhan Şükür ile dünyaevine girmişti. Ancak Seda Sayan'ın bu evliliği de uzun süreli olmamıştı.

        12

        Seda Sayan, son evliliğini 2008'de Onur Şan ile gerçekleştirmişti. Ünlü şarkıcı ile Şan, 2010'da boşanmıştı.

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ