Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray BOMBA! Son dakika transfer: Gedson Fernandes Galatasaray'da! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, orta saha transferinde mutlu sona ulaştı! Sarı-kırmızılılar bonservisi Benfica'da bulunan ve Tottenham'da kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes'in transferi için anlaşma sağladı. Tottenham'da fazla süre şansı bulamayan ve Londra ekibinin gelecek planları arasında yer almayan Portekizli oyuncunun kiralanması konusunda Benfica ile anlaşıldı. 22 yaşındaki orta sahanın kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi ve resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

        KOVİD-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI!

        DHA'nın haberine göre Portekizli futbolcu Gedson Fernandes'in yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. Galatasaray yönetimi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ambulans uçak ricasında bulunurken, karantinada olan yıldız futbolcunun sabah saatlerinde İstanbul'da olması bekleniyor.

        Covid-19 testi pozitif çıkan Gedson Fernandes, sarı kırmızılı takımın Süper Lig'in 23'üncü ve 24'üncü haftalarında oynayacağı Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

        KAP AÇIKLAMASI GELDİ!

        Galatasaray, Gedson Fernandes'in kiralanması konusunda görüşmelerin başladığını KAP'a da bildirdi. Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel Futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü SL Benfica ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

        REKLAM

        GEDSON CARVALHO FERNANDES KİMDİR?

        Benfica altyapısından yetişen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2018'de A takıma yükseldi. Portekiz Ligi'nde 29 maça çıkan Fernandes, Avrupa kupalarında ise 18 müsabakada forma giydi. Geçen sezonun devre arasında Tottenham'a kiralanan genç futbolcu, 2 yarım sezonda toplamda 14 resmi maçta görev yaptı.

        Fernandes, Portekiz A Milli Futbol Takımı'nda da 2 müsabakada forma giydi.

        BİR BAKIŞTA GEDSON FERNANDES

        Doğum tarihi: 9 Ocak 1999

        Doğum yeri: Sao Tome ve Principe

        Yaş: 22

        Boy: 1,84 m

        Uyruk: Portekiz

        Mevki: Orta saha - Merkez orta saha

        Yan mevki: Orta saha sağ - On Numara

        Ayak: Sağ ayak

        Güncel piyasa değeri: 13.5 milyon Euro

        En yüksek piyasa değeri: 22.00 milyon Euro (11 Ocak 2019)

        Oynadığı takımlar: Benfica, Tottenham

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ