Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Günün İddaa analizleri (16 Mart 2016) Arsenal - Juventus, Barcelona - Bayern Münih duelloları - İddaa Haberleri

        OZAN GERMAN

        DÜELLODA BARÇA

        ARSENAL - JUVENTUS - 0 VEYA 2 - 1.40

        LONDRA’DA 2-0mağlup olan Arsenal’in Nou Camp’ta işimucizelere bağlı. Premier Lig’de şampiyonluk yarışından kopan, Federasyon Kupası’ndan elenenWenger’in öğrencilerindemoraller sıfırın altında. Bu şartlarda başarılı olmaları, hatta gol bulmaları bana göre çok zor. 2-0 geriden gelip 2-2’yi yakalayan Juventus’a ise Bayern deplasmanındamutlak gol gerekecek. Duran toptan da olsa bir gol bulabileceklerini düşünüyorum. Atamasalar bile Arsenal’in de gol bulma ihtimali düşük olduğundan düelloda 1.40’tan çifte şansı öneriyorum.

        BARCELONA - BAYERN MÜNİH - 1 - 1.70

        LA LİGA’DAKİ galibiyet serisini 12maça çıkaran Barcelona, yine bütün kupaları alma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 6-0’lıkGetafe galibiyetinde Suarez’i de dinlendirme fırsatı bulan Barça, 2-0 kazandığımaçında rövanşında Arsenal’i yine farklımağlup edecektir.Messi- Suarez-Neymar üçlüsü rekorları kırmak için adeta birbirleriyle yarışıyor. BayernMünih, 2-2’nin rövanşında Juventus’u konuk edecek. 0-0 ve 1-1 onlara tur için yetiyor. İtalyan savunmasını ilkmaçtaki gibi kolay aşamayacaklarını düşünüyorum.Düelloda Barcelona, Bayern’den daha fazla gol atar.

        ATLETİCO MG - COLO COLO - 2.5 ALTI - 1.80

        LİBERTADORES Kupası 2. Tur 5. Grup’ta 4. maçlar oynanacak. İki ekip geçen hafta Şili’de karşılaştı ve mücadele 0-0 sona erdi. AtleticoMineiro, evindeki maçı kazandığı takdirde gruptan çıkmayı matematiksel olarak garantileyebilir. Son 6 maçında karşılıklı gol olmayan Colo Colo, Atletico mücadelesini düşünerek SanMarcos Arica deplasmanına yedeklerle çıktı. Karşılaşmanın 1.30’luk oran kadar kolay olmayacağını düşünüyorum. Seçimim 2.5 altı tercihinden yana.

        KUPON

        ARSENAL - JUVENTUS - 0 VEYA 2 - 1.40

        BARCELONA - BAYERN MÜNİH - 1 - 1.70

        ATLETİCO MG - COLO COLO - 2.5 ALTI - 1.80

        TOPLAM ORAN: 4.28

        THE STRONGEST'E '1'

        GENCO BORAN

        BARCELONA - ARSENAL (+2) - 1 - 2.05

        ARSENAL’DE çok önemli eksikler var. Bu eksikler öyle üst üste geldi ki hemen her kulvarda darbe yediler. Maç eksiğiyle zirvenin 12 puan gerisindeler, federasyon kupasından da elendiler. Oynadıkları son 6 resmi maçın sadece 1’ini kazanabildiler. Yine bu karşılaşmadan önce de takımın neredeyse yarısı sakat. Wenger kadro kurmakta zorlanıyor. Barça’da ise cezalı Pique yok. İngiltere’de geçen yıldan kalan cezası yüzünden forma giyemeyen Arda bu kez takımdaki yerini alabilecek. İlk maçı 2-0 kazanan Barcelona’nın yine zorlanmadan sonuca gideceğini düşünüyorum. İddaa Risk Yönetimi bu mücadele için ekstra “2” handikap oyunu da açtı. Ben de tercihimi bu yönde yapıyorum. Katalanlar en az 3 farkla galip gelir.

        THE STRONGEST - R. PLATE - 1 - 1.70

        YORUMLARIMI okuyanlar bilir, Bolivya ekibini evindeki maçlarda öneririm. Bunun sebebi maçlarını denizden 3 bin 650 metre yüksekteki La Paz’da oynamaları. Bu rakıma alışık olmayan rakip takım sporcuları mücadelenin ikinci yarısında perişan oluyor. Trujillanos’u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmayı izledim. Maçın 5-1 bitmesi gerekiyordu ama ev sahibi takım oyuncuları fazla laubaliydi. Bu kez karşılarında turnuvanın son şampiyonu River Plate var. Daha dikkatli oynayacaklardır. Ev sahibi kazanır.

        TRUJİLLANOS - SAO PAULO - 2 - 1.60

        VENEZUELA temsilcisi Trujillanos, Libertadores Kupası 1. Grup’ta en zayıf halka. Evlerinde River Plate’ten 4 yediler. The Strongest’e de Bolivya’da 2-1 kaybettiler. Sao Paulo’nun 2 maçta 1 puanı var. Zayıf rakibiyle oynayacağı iki maçı kazanıp iddialı hale gelmek istiyorlar. Brezilya’ya galibiyetle döneceklerini düşünüyorum. İlk tercihim “2” seçiminden yana olacak. Risk alıp handikaplı “2” bile denenir.

        KUPON

        BARCELONA - ARSENAL (+2) - 1 - 2.05

        THE STRONGEST - R. PLATE - 1 - 1.70

        TRUJİLLANOS - SAO PAULO - 2 - 1.60

        TOPLAM ORAN: 5.57

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ