Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa 2.50'den PAOK denenir! - İddaa Haberleri

        DAUM’UN çalıştırdığı Club Brugge, Almanya’daki mücadelede öne geçse de 2-1 kaybetti. Tur için 1-0 kazanmaları yetiyor. Ancak Hannover ilk maçta çok fazla fırsatı kaçırmıştı. Belçika’da da pozisyon sıkıntısı yaşamayacaklardır. Ev sahibinde Donk (d), konuk ekipte de Cherundolo (d) cezaları yüzünden yok. Club Brugge tur için mutlak kazanmak zorunda. Alman ekibi de skor üretip rakibin işini zorlaştırmak isteyecek. “Var” bahsinin oranı 1.45 olduğu için tercihimi 1.60’tan “üst" seçimi yönünde kullanıyorum.

        UDİNESE’DE Di Natale ile İsla’nın sakatlıkları takımı olumsuz etkiledi. Ligde attıkları 34 golün 17’sini kaydeden DiNatale, Avrupa Ligi’ndeki 2 maçta da 2 gol bulmuştu.Orta sahanın etkili isimlerinden olan İsla ise Avrupa’da 5 maça çıkarken, ligdeki 22 mücadelede 3 gol, 2 asistle oynadı. Onlar olmadan çıktıkları 2 maçtan da 0-0’lık sonuçla ayrıldılar. Bu sezonki 9 Avrupa Ligi mücadelesinde de kaybetmeyen PAOK, Tottenham ve Rubin Kazan gibi ekiplere geçit vermedi. Cezalı Fotakis’ten (os) yoksunlar. İlk maçın avantajını kullanmak için dikkatli oynayıp eksik rakiplerini yeneceklerdir.Alternatif seçim“alt” olur.

        İLK maçta evinde Twente’ye 1-0 kaybeden Steaua Bükreş’te teknik direktör İlie Stan rövanşta en az 3 oyuncuyu değiştireceğini belirtti. Cezası biten Bourceanu’nun oynaması bekleniyor. Ev sahibinde sakatlıkları bulunan Tiendalli (d), Landzaat (os) ve Verhoek (f) sahadaki yerini alamayacak. Tiendalli ve Landzaat takım için önemli isimler olsa da 3 oyuncu Romanya’da da forma giymemişti. Yoklukları hissedilmez.

        Twente bir kez daha kazanıp turu geçer.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ