Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Roma'da şifre: Gol 2-3 - İddaa Haberleri

        379 ROMA-LAZİO (G) 2-3 1.70

        İtalya’da derbi oynanıyor. Atalanta deplasmanında 4-1’lik skorla dağılan Roma son 4 maçta 4 puan alabildi. Avrupa Ligi yarışında önemli kayıplar yaşayan ev sahibinde takımın en skorer isimlerinden Osvaldo (os, 7 gol, 2 asist), Gago (os, 1 gol) ve Cassetti (d) de cezalı duruma düştü. Haftalardır sakat olan stoper Burdisso yine takımdaki yerini alamayacak. Son 5 haftada dışarda oynadığı 2 maçta mağlup olan Lazio kayıplarını içerde telafi etti. Cezalı oyuncusu olmayan konuk ekipte Fiorentina maçında sakatlanan Lulic (os, 4 gol, 3 asist) ve Zauri’nin (d) yanı sıra bir süredir tedavileri süren Radu (d), Konko (d), Rocchi (f, 5 gol, 2 asist), Brocchi (os, 2 asist), Stankevicius (d) ve Cana (os, 1 gol) yok. Ev sahibinde Osvaldo oynamasa da Borini (f, 7 gol) sahada olacak. Antrenmanda sakatlanan Totti’nin durumunun iyiye gittiği, forma giyebileceği belirtildi. Roma skor bulma becerisini gösterecektir. Lazio derbideki 5 maçlık mağlubiyet serisine ilk yarıda rakibini yenerek son vermişti. Devresini geride tamamladıkları maçta Roma’dan Kjaer 50’de penaltı yaptırıp atılınca kontrolü ele almışlar ve Klose’nin 90’daki golüyle kazanmaşılardı. Lider Milan’dan 7 puan uzakta bulunan Lazio, Devler Ligi’nin 3. bileti için Udinese ile de çekişiyor. Derbiden kayıpsız ayrılıp moral bulmak istiyorlar. Aralarındaki son 5 maçta gol 2-3 bahsiyle kazandırdılar. İstatistiklerin sürmesini bekliyorum.

        389 A.BİLBAO-SOCİEDAD 1 1.45

        İspanya’da 4 takım Şampiyonlar Ligi’ne gidiyor. 4. olan Levante’nin 35, 13. sıradaki Sociedad’ın ise 30 puanı bulunuyor. Bilbao 34 puanla 5. basamakta. Her puan takımlar için fazlasıyla önemli. Devresini geride tamamladığı Villarreal maçında 4 dakika içinde bulduğu gollerle 66’da 2-1 öne geçen Bilbao, 68’de yediği golle galibiyetten oldu. Matematiksel olarak Devler Ligi şansı bulunsa da düşme tehlikesini de hisseden Sociedad dışardaki 12 maçın 7’sinden mağlup ayrıldı. Bilbao’ya karşı da son dönemde şansları tutmuyor, dışarda kazanamadıkları 7 maçın 6’sında mağlup oldular. Bilbao’da genç forvet Muniain (2 gol, 2 asist) ile De Marcos’un (os, 3 gol, 3 asist) cezaları bitti. Ancak sakatlığı bulunan Muniain’in durumu netlik kazanmadı. Ön libero İturraspe (1 gol) ise cezalı. Konuk ekipte İllarramendi (1 asist) cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Ev sahibinin en skorer oyuncusu Llorente 2 maçlık aradan sonra Villlarreal ağlarını sarsmıştı. İlk yarıda deplasmanda Sociedad’ı 2-1 yendikleri karşılaşmanın gollerini atan deneyimli oyuncu geçen sezon da yine San Mames’te aldıkları 2-1’lik galibiyete 1 asistle katkıda bulunmuştu. Bilbao hafta içinde Manchester United ile Avrupa Ligi maçında karşılaşacak ancak ben bu maça olumsuz etkisinin olcağını düşünmüyorum. Çünkü Bask derbisinde kazanıp Manchester karşısına moralli çıkmak isteyecekler. Ev sahibi 3 puanı alır.

        421 R.MADRİD-ESPANYOL (+2) 0 VEYA 1.69

        Barcelona’ya 24 maçta 10 puan fark yapan Real Madrid son 7 maçın sadece 2’sinde 3 ve daha farklı skorla kazanabildi. Bilbao’yu 4-1 yendikleri mücadelede rakip 10 kişi kaldıktan sonra 2 gol buldular. Santander’i 4-0’la geçtikleri mücadelede ise rakip 39’da 10 kişi kaldı, Real sonrasında 3 gol attı. Derbi mücadelelerinde Getafe ve Vallecano’yu 1-0’lık skorlarla geçen Mourniho’nun ekibi Zaragoza’yı 3-1, Levante’yi 4-2, Mallorca’yı da 2-1 mağlup etti. Santander, Levante ve Zaragoza maçlarında rakiplere 2’şer handikap açılmıştı. Di Maria (os, 5 gol, 14 asist), Benzama (f, 13 gol, 8 asist) ve Coentrao (d, 4 asist) sakatlıkları, stoper Pepe (1 gol, 1 asist) de cezası yüzünden yok. Şampiyonlar Ligi vizesini kapmak için mücadele eden Espanyol’da Romaric (os, 3 gol, 1 asist), Bifouma (f, 1 gol, 4 asist) ile takımın en skorer ismi Garcia (f, 5 gol, 2 assit)) iyileşti. Ev sahibi maçın favorisi olsa da Espanyol karşısına eksiklerle çıkacak olmaları ve son dönemde aldıkları sonuçlar yüzünden Real’e güvenemiyorum. Konuk ekibin yüksek oranlı çifte şansı denenir.

        İDEAL KUPON

        379 Roma-Lazio (g) 2-3 1.70

        389 A.Bilbao-Sociedad 1 1.45

        421 R.Madrid-Espanyol (+2) 0 veya 1.69

        TOPLAM ORAN: 4.16

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ