Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa HT İddaa yazarı Kerim Can Özdal, Fransa 2 maçlarını yorumladı - İddaa Haberleri

        115 ANGERS-LE MANS 1 1.90

        Le Mans'ta Fouseyni Cisse (f, 3 gol) sakat, Kante (os, 1 gol) de cezalı. Angers hafta içinde kupada Auxerre'e 2-0 yenilip elendi. Bu sonuca rağmen yönetim maçtan 1 gün sonra teknik direktör Stephane Moulin ve ekibinin sözleşmesini 2015'e kadar uzattı. Ligde 3 haftadır kazanan ev sahibi bir adım önde.

        116 CHAMOİS-DİJON 1 VEYA 0 1.28

        İki takım da ligdeki son 2 maçından beraberlikle ayrıldı. Dijon'da Thil (f, 1 gol) ve Guerbert (os, 1 gol) yok, Achour (os) ile Cisse'nin (d) de oynamaları zor. Takımın en etkili ismi 3 gollü forvet Jovial de sakatlandı

        forma giyemeyecek. Chamois, Le Mans deplasmanında yenilgiden 90'da bulduğu golle kurtuldu. Eksik rakibine karşı evinde kaybetmez.

        117 CHATEAUROUX-LE HAVRE VAR 1.70

        Chateauroux'nun son 3, Le Havre'ın ise son 5 maçında karşılıklı gol atıldı. Ev sahibi ekip hücumdaki sorunu Allart'ın gelişiyle çözmüş görünüyor. Bu oyuncu henüz skor üretemese de saha içindeki varlığı bile katkı sağlıyor. Ancak savunmada aynı başarıda değiller, bu mücadelede Lo Sambou (d) da cezalı. Le Havre de skor üretmekte zorlanmıyor, sorun savunmada. İki ekipten de gol bekliyorum.

        118 CLERMONT-LAVAL (G) 2-3 1.70

        Clermont'ta Saiss (d) cezalı. İki ekibin de performansı güven vermiyor. Üst-alt tercihlerini yapabilmemiz için de belirgin bir istatistik veya oyun anlayışına sahip değiller. Aralarındaki son 4 karşılaşmada olduğu gibi gol

        2-3 bahsi gerçekleşebilir.

        119 NİMES-GUİNGAMP 0 VEYA 2 1.28

        Guingamp, Auxerre'i 3-1 yenik duruma düşmesine rağmen 4-3'le geçerek müthiş bir geri dönüşe imza attı ve 3 puanı aldı. Mandanne attığı 2 golle 3 puanda büyük paya sahip olurken formunu bulduğunu gösterdi. Nimes son 4 mücadelenin 3'ünden puan çıkaramadı. Geride kalan 8 haftada aldıkları 2 galibiyet de deplasmandaydı. Bu karşılaşmada Bouby (os, 8 maç) ile Stosic (d, 5 maç) cezalıyken işleri daha da zorlaşacak. Moralli Guingamp kazanabilir. Çifte şanslarını kullanarak riski azaltabiliriz.

        120 SEDAN-İSTRES 0 VEYA 2 1.42

        3 maçtır kazanamayan Sedan'da Yahiaoui (os) ile Dielna (d) sakat. Karşılarında da son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlik çıkarıp bu periyotta gol de yemeyen İstres var. Konuk ekip yüksek formuyla bu

        deplasmandan da en az 1 puan çıkarır.

        175 CAEN-TOURS 0 VEYA 2 1.87

        Caen'de Agouazi iyileşip geçen hafta 2-1 kazanılan Laval maçında da 1 gol atmıştı. Ancak bu ismin sakatlığı nüksetti hafta içindeki kupa maçında Toulouse'a karşı kadroda yer almadı. Tam iyileşmeden bu mücadelede de oynatılmayabilir. Tours hafta içini dinlenerek geçirdi, 3 haftadır kaybetmiyorlar. Caen'den de puan koparabilirler.

        176 NANTES-LENS 1 1.65

        Lens'te 4-0'lık Monaco yenilgisi sonrası teknik direktörlüğe Jean Louis Garcia yerine Erik Sikora getirildi. Bonne (d) ve N'Diaye (os) yok. Rogie (os), Diakite (f) ve Fradj'ın (d) da oynamaları beklenmiyor. Samba Sow (os) çalışmalara başlasa da yetişme ihtimali az. Teknik direktör değişikliğine rağmen eksikler zorlar, zamana ihtiyaçları var. Nantes 3 puanı alır.

        İDEAL KUPON

        116 Chamois-Dijon 1 veya 0 1.28

        118 Clermont-Laval (G) 2-3 1.70

        119 Nimes-Guingamo 0 veya 2 1.28

        176 Nantes-Lens 1 1.65

        ORAN: 4.59

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ