Yeni melek Kore'den!
Fenerbahçe Acıbadem'de final serisi bitti, gözler transfere çevrildi.
HTSPOR
Bir süredir temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertli ekip, Güney Kore Milli Takımı’nın en skorer ismi olan Kim Yeon Koung ile anlaştı.
1988 doğumlu olan 1.92’lik Koreli, ilk Avrupa deneyimini Fenerbahçe ile yaşayacak. Blokta 2.99, smaçta ise 3.07’lik yüksekliğe ulaşan Kim, hem pasör çaprazı ve hem de smaçör pozisyonlarında görev alabiliyor.
SHEİLLA’DAN KÖTÜ HABER
Kanarya’nın transfer listesinde bulunan bir diğer yıldız Sheilla Castro’dan ise kötü haber geldi. Brezilya’nın Unilever takımında forma giyen sambacı, Fenerbahçe’yle prensipte anlaşmasına karşın son anda kararından geri adım attı.
Türkiye’ye gelmekten vazgeçen Sheilla, Unilever ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Brezilya’dan bu haber gelirken, Fenerbahçe yönetiminin Dinamo Moskova’dan teklif alan Sokolova’yı takımda tutma konusunda da Rus yıldızla büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi.