Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon SURVİVOR 2023 KADROSU: Survivor yarışmacıları kimler? Survivor ünlüler, fenomenler ve gönüllüler yarışmacı kadrosunda kimler, hangi isimler var?
        1

        TV8 ekaranlarında izleyiciyle buluşan Survivor'un yeni sezonu başladı. 2006'dan beri her yıl TV8 ekranlarında izleyici karşısan çıkan yarışma yeni sezonda yepyeni bir formatla izleyici karşısına çıktı. Dominik adalarına giden yarışmacılardan kıyasıya rekabetle ödül oyunu ve dokunulmazlık oyununun oynandığı ilk bölüm ile 15 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'da ekranlara geldi. Sunuculuğunu Murat Ceylan'ın üstlendiği programda bu yıl ilk kez 3 takım olacak. Ünlüler ve gönüllülerin yanı sıra fenomenlerin de yarışacağı programda kadronun tamamı da belli oldu. İşte Survivor 2023 ünlüler, gönüllüler ve fenomenler yarışmacıları...

        2

        SURVIVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLADI, KADROSUNDA KİMLER VAR?

        MasterChef'in bitmesinin akabinde yayın hayatına başlayan Survivor 2023, 15 Ocak Pazar günü 20.00 itibarıyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Sezonun ilk bölümünde ilk ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynandandı.

        Bu sene farklı bir formatla izleyici karşısına çıkan Survivor'da ünlüler, fenomenler ve gönüllüler yarışacak. İşte Survivor 2023 kadrosu ise şöyle...

        3

        SURVIVOR 2023 ÜNLÜLER TAKIMI

        8

        ZEYNEP ALKAN

        Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Hataylı olan Zeynep Alkan, ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızıdır. Alkan, 12 yaşındayken Hisar Eğitim Vakfı Okulları'nda tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. Aynı zamanda 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarında viyola eğitimi aldı.

        9

        BARIŞ TELLİ

        24 Eylül 1989 tarihinde Kırıkkale'de doğmuştur. 4 yaşında geçirdiği trafik kazası sebebi ile sağ bacağını kaybetmiştir. Kaza sonrasında spor yaşantısına devam eden Barış Telli, atletizm, tenis ve futbol dahil birçok spor alanında başarı ile mücadele etmiştir. Türkiye'de birçok farklı spor dalında Türkiye rekorları kıran Telli, Türkiye'nin de ilk bedensel engelli beden eğitimi öğretmeni olmuştur. İsmet Aydınlı İlköğretim Okulu’nda eğitim hayatına başlayan Telli, burada jimnastik ile tanışmıştır. 2005 yılında lisedeyken Karagücü Ampute Futbol Takımı hocası ile tanışmıştır. 2005'te ampute futbol kariyerine başlayan futbolcu, 2009 yılında 49 golle Ampute Futbol Süper Ligi'nde gol krallığı sevinci yaşamıştır.

        Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’ndaki eğitim hayatı sırasında Paralimpik oyunlarına hazırlanmaya başlamıştır. 2012 yılında ise özel koşu protezine kavuşmuştur. 2013 Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda 100 metre koşu, yüksek atlama ve uzun atlamada üç altın madalya kazanarak ülkemizi başarı ile temsil etmiştir. 2014 senesinde de yüksek atlamada Avrupa'da 2. olmuş gümüş madalyanın sahibi olmuştur. 2017 yılında Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı ile şampiyonluk yaşamış, 2018 yılında, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahibi adayı Türkiye’nin Spor Tanıtım Elçisi, 2019 yılında UEFA tarafından Equal Game Tanıtım Elçisi, 2020 yılında ise Össur Marka Elçisi olarak seçilmiştir.

        10

        AYSU KESKİN

        15 Mayıs 1990 doğumlu basketbolcudur. Uludağ Basket Nilüfer BSD formasını giyen Aysun Keskin, daha önceden Genç Milli Takım formasını terletti.

        11

        SEÇKİN PİRİLER

        Piriler, 29 Aralık 1980 İstanbul'da dünyaya geldi.1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında Azra Akın'ın ardından ikinci oldu. Sonrasında da mankenlik ve modelliğe başladı.

        12

        CANSU TUMAN

        Cansu Tuman, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Cansu Büşra Tuman, İstanbul Kültür Üniversitesinde eğitim görüyor. Moleküler Biyoloji bölümünde eğitim gören oyuncu, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi aldı.

        Cansu Tuman, 2015 yılından itibaren Arka Sokaklar, Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler, Öğretmen, Alparslan Büyük Selçuklu, Teşkilat gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı.

        13

        SURVIVOR 2023 FENOMENLER TAKIMI

        14

        ALPER RENDE

        16 Ekim 1995 yılında İzmit'te dünyaya gelen Alper Rende, Youtube'da milyonlarca takipçiye sahiptir. Oyunculuk da yapan Alper Rende, 2023 yılında Survivor'da yarışacak. 2016 yılında Türk Lokumu filminde rol aldıktan sonra 2017 yılında Oha Diyorum ve Çılgın Kolej filmlerinde rol almıştır. 2019'da ise Enes Batur Gerçek Kahraman ve Sar Başa filmlerinde rol aldı.

        15

        BUSE PLAN

        Buse Plan, 1995'te dünyaya gelmiştir. Buse Plan, 2016'da Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünden mezun olmuştur. Sosyal Medya fenomenidir. Youtube ve Instagram üzerinden paylaşımlarını sürdüyor. Spor'a ilgi duyan Plan; kaykay, snowboard, wakeboard, surf yapmaktadır. Survivor'un 2023 kadrosunda bulunmaktadır.

        Buse Plan biyografisi için tıklayın

        16

        CHABY HAN

        Chaby Han, 15 Haziran 1992 yılında Güney Kore'de dünyaya gemiştir. ATV ekranlarında yayınlanan "Elin Oğlu" yarışmasında ünlenmiştir. Chaby, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Chaby Han ve ailesi 2007 yılında Türkiye'ye yerleşmiştir. Chaby Han, 2017 yılında Türkiye'de "Ayla" filminde "Sung Joon" karakterini oynadı. Chaby YouTube kanalı üzerinden içerikler üretiyor.

        17

        ELANUR

        Elanur Pat, 30 Aralık 2000'de dünyaya gelmiştir. Aslen Orduludur. Elanur Pat, Yalova Üniversitesi'nde Bilgisayar Programcılığı ve Yazılım Mühendisliği bölümünde okumaktadır. Twitch ve Youtube'da milyonlarca takipçisi bulunmaktadır. "Bela" adlı şarkısı YouTube'da izlenme rekoru kırmıştır.

        Elanur Pat biyografisi için tıklayın

        18

        HALİL İBRAHİM GÖKER

        Halil İbrahim Göker, 15 Ağustos 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. Sosyal medya içerikleri üreten Halil İbrahim Göker, video paylaşım uygulaması ile adını duyurduktan sonra Youtube ve Instagram paylaşımlarıyla da yükselişe geçmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde öğrenim görmüştür.

        19

        KÜRŞAT JUAN

        Kürşat Juan, Survivor 2023 sezonu yarışmacıları arasında yer alıyor. Gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya olan fenomen, 5 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya geldi. Dağılan Juan grubu üyelerinden biri olan Kürşat Juan, İstanbul'da yaşıyor.

        Videoları ilgiyle takip edilen Juan, 2019 yılında Türkiye Başarı Ödülleri’nde en iyi çıkış yapan TikToker ödülünün sahibi olmuştu. TikTok'ta 3.8 milyon takipçisi olan Yalçınkaya, sosyal medya hesaplarında aktif olarak içerik üretmeye devam ediyor. 12 yaşında ilk Youtube kanalını açan Kürşat Juan, geniş bir takipçi kitlesine sahip.

        20

        SURVIVOR 2023 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

        2023 Survivor Gönüllüler takımında yer alan isimler ise şu şekilde:

        Aziz

        Gizem Avcı

        Aleyna

        Asena

        Osman Can

        Özgür

        Tunga

        21

        SURVİVOR AZİZ

        Aziz, 27 yaşında ve Sivas'ta doğmuştur. 2017 yılında Hukuk Fakültesi'ndem mezun olduktan sonra Avukat olarak mesleğini icra etmektedir. Dergi yazarlığı da yapan Aziz, Survivor 2023 kadrosunun dikkat çeken isimlerinden.

        Aziz Ozan Dilber biyografisi için tıklayın