Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          07:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le
          09:00

          Zahide Yetiş'le

          Unutkanlığı nasıl önleriz? UZMAN konuklarla sağlığa dair konuların ele alındığı "Zahide Yetiş'le"de bugün yine birçok konuya değinilecek. Canlı yayının ilk konuğu, Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın, unutkanlığı önlemek için dikkat etmemiz gerekenleri anlatacak. Ardından, Doç. Dr. İbrahim Aşkar, ameliyatsız estetik uygulamalara dair merak edilenleri paylaşacak.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          12:00

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Günün tatlısı: Limonlu brownie PELİN Karahan'ın hafta içi her gün bir konuğuyla mutfağa girdiği "Nefis Tarifler"de bugün mönüde yine çok özel lezzetler var! Ünlü oyuncu programın bu bölümünde Nur Hanım'ı ağırlayacak. İkili, tavuklu dalyan köfte, limonlu brownie ve cevizli mercimek çorbası hazırlayacak.

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Çiçeği burnunda geline misafiriz YENİ gelinlerin yarıştığı "Gelin Evi"nde haftanın final heyecanına bir gün kaldı! Yarışmacılar bugün, 3 haftalık evli, 24 yaşındaki ev hanımın Ayşe Cansu'nun evine konuk olacak. Ayşe Hanım, çeyizlerinden ev dekorasyonuna birçok konuda rakiplerinin beğenisini kazanmaya çalışacak.

        •  Seda Sayan'la
          15:00

          Seda Sayan'la

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı  ‘Türk Filmi’
          20:00

          Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı ‘Türk Filmi’

          Çakallarla Dans 3: Sıfır SıkıntıYönetmen: Murat Şeker Türü: Komedi Süresi: 102 dk. Yılı: 2014 IMDB Notu: 5.2 Kayınço Gökhan (Şevket Çoruh), Del Piero Hikmet (Murat Akkoyunlu), Köfte Necmi (Timur Acar) ve Muhasebeci Servet (İlker Ayrık) ikinci filmde yaşadıkları deney kobaylığı tecrübesinden sonra hayatlarına denetimli serbestlik koşulu ile devam etmektedirler. Bu arada içinde yaşadıkları topluma ayak uydurmak için grup terapisine giderler. Bir gün Del Piero Hikmet, Mihriban'a âşık olunca (Derya Şensoy) işler değişir. Dilsiz olan ve ameliyat olması gereken Mihriban'a yardım etmek için ekip yine çakallık yapmak zorunda kalır...

        •  Hey Canlı (Yeni)
          22:00

          Hey Canlı (Yeni)

          'Hey Canlı' yeni sezonSHOW TV'nin ilgiyle takip edilen magazin programı "Hey Canlı", bu akşam ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam edecek. Elif Özkul'un sunduğu programda yine birbirinden özel haber ve röportajlara imza atılacak MAGAZİN dünyasının nabzını tutan "Hey Canlı" yeni sezonun ilk bölümüyle bu akşama ekrana merhaba diyecek. Elif Özkul'un sunuculuğunu üstlendiği program, ilk kez evinin kapılarını açan Sıla'yla gerçekleştirilen özel röportajla başlayacak. Canlı yayın, Ayşegül Yıldız'ın eski eşi İbrahim Tatlıses'e gönderdiği ince mesajı içeren özel haberle devam edecek. Programda, Magazin Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği ödül törenine katılan ünlü isimlerin renkli görüntüleri de ekrana yansıyacak.

        •  Zaman Makinesi 1973 'Türk Filmi'
          00:00

          Zaman Makinesi 1973 'Türk Filmi'

        •  Çukur ‘Dizi’ (Tekrar)
          02:15

          Çukur ‘Dizi’ (Tekrar)

        •  Servet ‘Dizi’ (Tekrar)
          04:30

          Servet ‘Dizi’ (Tekrar)