Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:15

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak Ebru Akel ünlü şefler, yemek bloggerları, diyetisyenler ve birbirinden ünlü konukları bu kez Çeşme'de ağırlıyor! "Kendine İyi Bak"ta bugün; sanat dünyasının örnek çifti oyuncu Çiçek Dilligil ile müzisyen eşi Bora Öztoprak 22 yıllık mutlu evliliklerinin sırları, sanat yaşamına dair çok özel açıklamaları ve lezzetli tarifleriyle konuk olurken, Moleküler Biyoteknoloji Uzmanı Vedat Burak Budak kırışıklık ve cilt lekelerinde kök hücre tedavisini detaylarıyla anlatıyor. İpek kirpik uzmanı ve eğitmeni Muazzez Nesipoğlu'nun ipek kirpik uygulamalarını anlattığı programda, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin erken menopozdan adet düzensizliklerine, tüp bebek tedavisinden gebelikte yaşanan sorunlara merak edilen soruların yanıtlarını veriyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Ayas 'Türk Filmi'
          13:00

          Ayas 'Türk Filmi'

          Ayas Yönetmenliğini H. Emre Konyalı ve Mustafa Tuğrul Tiryaki'nin üstlendiği, Ege Sezer, Ömer Faruk Biçer ve Arda Beyaztaş gibi oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Ayas" Cumartesi günü Show TV'de! Altı yaşındaki Ayas'ın başından geçen maceraları konu alan filmde, Ayas'ın akrabalarıyla dolu apartmanına ve İstanbul sokaklarında yaşadığı eğlenceli maceralara konuk oluyoruz. Film, seyirciyi Ayas'ın en sevdiği arkadaşları olan kuzenleri Mustafa ve Özgür'ün yanı sıra annesi ve babası başta olmak üzere tüm ailesiyle tanıştırıyor ve geleneksel sokak kültürü ve oyunlarına davet ediyor. Ayas, Türkiye yapımı ilk animasyon çocuk filmi olma özelliğine sahip. Çizgi film karakteri Pepe'nin maceralarını ele alan çizgi film serisinin yaratıcısı olan Düşyeri Çizgi Film Stüdyosu'nun yapımını yürüttüğü projenin başında şirketin kurucusu Ayşe Şule Bilgiç yer alıyor.

        •  Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)
          15:00

          Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Çelik Yumruklar 'Yabancı Film'
          23:45

          Çelik Yumruklar 'Yabancı Film'

          Çelik Yumruklar Yönetmenliğini Shawn Levy'nin üstlendiği oyuncu kadrosunda Hugh Jakman, Evangeline Lily, Dakota Goyo gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Çelik Yumruklar", Cumartesi gecesi Show TV'de! Charlie Kenton, 2,5 metre boyunda 900 kiloluk robotların ringlere çıkmasıyla unvan kazanma şansını kaybeden eski bir boksördür. Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak geçimini sağlamakta ama zorlanmaktadır. Sonunda dibe vurur ve kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max ile şampiyonada yarışacak boksör bir robot yapıp eğitmek üzere bir araya gelir. Bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, ringlere geri dönmek için son bir şans daha elde ederler.

        •  Çelik Yumruklar 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          Çelik Yumruklar 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)