Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:15

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Uzman Diyetisyen İpek Ağaca tost makinesinde patlıcan yemeği, ödem atmaya yardımcı detoks suyu, ev yapımı renkli dondurma tarifleri ve zayıflamaya yardımcı önerileriyle konuk olurken, Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Ayşe Çimer güzelliğine önem veren hanımlar için cilt ütüleme uygulaması, iğnesiz göz altı ışık dolgusu uygulaması ve doğal güzellik önerilerini anlatıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik uygulamalara dair merak edilenleri anlattığı programda Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan gülüş tasarımında implant tedavisinin detaylarını paylaşıyor. Ayrıca Mikropigmentasyon Eğitmeni Rengin Yılmaz kalıcı kaş makyajı ve kirpik uygulamalarına dair merak edilenleri yanıtlıyor.

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

          Pazar Sürprizi Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor.Özge Özder ve Sinan Güleryüz'ün masal gibi düğününden özel görüntüler...Pop müziğin güçlü sesi Sıla'nın defileye dönen 7 günlük Harbiye konser maratonu...Ünlüler dünyasının en medyatik aşkları hangileri? Pazar sürprizi editörleri sizler için araştırdı...

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda
          13:00

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda

        •  Darısı Başımıza 'Dizi' (Tekrar)
          15:00

          Darısı Başımıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Şangay Şövalyeleri 'Yabancı Film'
          20:00

          Şangay Şövalyeleri 'Yabancı Film'

          Şangay Şövalyeleri Yönetmenliğini David Dobkin'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Jackie Chan, Owen Wilson, Fann Wong gibi usta oyuncuların yer aldığı 2003 yapımı "Şangay Şövalyeleri", Pazar akşamı Show TV'de! Çinli asiller Chon'un fazla yakın olmadığı babasını öldürünce, Chon en iyi arkadaşı Roy'u da yanına alarak intikam için Londra'ya giderl. Kızkardeşi de intikam amacıyla araştırma yaparken, uluslararası bir komployu fark eder.

        •  Kral Arthur 'Yabancı Film'
          22:15

          Kral Arthur 'Yabancı Film'

          Kral Arthur Yönetmenliğini Antoine Fuqua'nın üstlendiği; Clive Owen, Keira Knightley, Ioan Gruffudd, Mads Mikkelsen gibi usta oyuncuların yer aldığı 2004 yapımı "Kral Arthur", Pazar akşamı Show TV'de! Roma İmparatoru Marcus Aurelius tarafından Britanya'ya gönderilen Arthur'un, tek amacı bir an önce Britanya'dan ayrılmak ve Roma'nın barış ve huzurlu ortamına dönmekti. Ancak geri dönüş yolculuğuna çıkmadan önce son bir görev üstlendi. Yuvarlak Masa Şovalyeleri olarak bilinen yardımcıları Lancelot, Galahad, Bors, Tristan ve Gawain ile birlikte Britanya'da son bir kurtarma operasyonu yapmaları gerekiyordu. Roma'nın geri çekilişi sonrasında Britanya'da boşluğu dolduracak bir lidere ihtiyaç olacaktı. Bu yeni lider, ülkesini işgalci Saxonlar'ın tehdidine karşı savunmakla yetinmeyip adayı yepyeni bir döneme taşıyacak çapta olmalıydı. Eski düşmanı Merlin ile cesur yürekli Guinevere'nin desteğini alan Arthur, tarihin akışını değiştirecek gücü kendisinde buldu.

        •  Şangay Şövalyeleri 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:30

          Şangay Şövalyeleri 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kral Arthur 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:45

          Kral Arthur 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)