Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:15

          Kendine İyi Bak

          Çocuklarda uyku sorunu ve çözüm yolları "Kendine İyi Bak"ta bugün; 0-5 Yaş Uyku Danışmanı Sinem Gerger Akınal "Çocuğum hiç uyumuyor" diyen anne babalar için çocuklarda uyku sorunu ve çözüm yollarını verirken, Profesyonel Uzman Koç ve Eğitmen Berna Türköver korkulardan ve kaygılardan nasıl kurtulabiliriz, kendimize koçluk yapabilir miyiz sorularını yanıtlıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin, Vajinismus hakkında doğru bilinen yanlışları ve genital estetik hakkında merak edilenleri anlatıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Cumartesi Sürprizi Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor.İbrahim Tatlıses'in 8. çocuk açıklamasının sırrı ne?Yazı geride bırakırken Güney sahillerinin en güzel ismi, en çarpıcı yakalanması ve daha fazlası Cumartesi Sürprizi'nde!Gecelerde Ezgi Mola'nın başına gelmeyen kalmadı!Gupse Özay hızla kilo alıp vermesi nedeniyle nasıl sıkıntıya düştü?

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          13:00

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)
          15:00

          Meleklerin Aşkı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Koruyucu 'Yabancı Film'
          23:45

          Koruyucu 'Yabancı Film'

          Koruyucu Yönetmenliğini Andrew Davis'in üstlendiği, Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward, Melissa Sagemiller gibi usta oyuncuların yer aldığı 2006 yapımı "Koruyucu", Cumartesi gecesi Show TV'de! İşinde son derece başarılı biri olan Ben Randall (Kevin Costner)'ın mesleği kurtarma yüzücülüğüdür. Bir fırtına esnasında meydana gelen büyük bir kazada tek başına kurtulandır ve en yakın arkadaşını kaybetmiştir. Bu olaydan sonra kendisi, henüz tecrübe sahibi olmayan genç yüzücülerin yetiştirilmekte olduğu bir okulda eğitmen olarak görevlendirilir. Ben, en son yaşadıklarının derin izlerini halen taşımaktadır. Bu duygularla, bu gençleri en iyi şekilde yetiştirmek için uğraş verir. Başlangıçta eğitmenlerinin hassasiyetinin öneminin farkında olmayan gençler, türlü kibirli tavırlar sergileseler de kısa zamanda gerçeği kavrarlar. Yakında üstlenecekleri zorlu görevde, gerektiğinde kimin yaşayıp kimin öleceği onların kararına kalacaktır.

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          02:30

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          04:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)