Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Evde yapılabilecek egzersizler Hayat Güzeldir'de! Esra Harmanda'nın keyifli sunumuyla ekrana gelen program "Hayat Güzeldir"de Estetik Diş Hekimi ve Fitoterapist Yeşim Makzume ballı kış karışımı, ağız hijyeni için doğal karışım, gözaltı morlukları ve gıdı sarkması için ev yapımı doğal önerilerde bulunurken, Egzersiz Uzmanı Reyhan Oksay düz bir karın, basen, bacaklar ve kollar için evde yapılabilecek egzersizleri anlatıyor. Uzman Klinik Refleksolog Bilal Yalçıner refleksoloji tedavisine dair bilinmeyenleri anlatırken, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ali Zırh Parkinson hastalığı ve beyin pili tedavisine dair detayları veriyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Cumartesi Sürprizi Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Aleyna Tilki babasının haciz borcundan, şarkısının "çalıntı" olduğu iddiasına kadar her soruya cevap verdi! Estetikli olduğu ortaya çıkan Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Show TV'ye konuştu! Seren Serengil evliliğiyle ilgili hangi eleştiriye ateş püskürdü? Talat Bulut'tan, Şevval Sam'a şok sözler!

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Turgay Başyayla Van yolculuğuna çıkıyor! Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun bugün Van'da, ilk durağı Edremit ilçesine bağlı Elmalık köyü oluyor. Köyde davul zurna eşliğinde coşkulu bir karşılama yapılıyor. Kazanda ayran aşı, kazanda kelecoş, ayranlı köfte, eşkili, sengeser, salamura balık kızartması yapılıyor. Köyün hanımları tandırda halka ekmek pişiriyor. Turgay Başyayla, Van'ın tarihi çarşılarını geziyor. Van çöreğinin sırları ekrana geliyor. Çömlekte Van tava, ciğer köfte, asude tatlısının püf noktaları anlatılıyor. Etli kuşkun yemeği, soğan dolması, murtuğa tatlısı ve müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yeni Gelin 'Dizi'
          20:00

          Yeni Gelin 'Dizi'

          Yeni Gelin Bozok gençleri, bir tatili daha belaya çevirmeyi başarmış, Pamukkale'de başladıkları tatil, ıssız bir adada devam etmektedir. Oraya nasıl düştükleriyle ilgili kimsenin bir fikri yoktur. Çetin yaşam koşullarında hayatta kalmaya, direnmeye çalışırlar. Bunun, kimin oyunu olduğu ortaya çıksa da kurtuluşun yolunu bulamazlar. Ateş yakmak, su bulmak, yiyecek bulmak, bunların hepsi birer işkenceye dönüşmüştür. Hepsi birer oyunun içinde gibidir. Siverekli, hepsini bu oyuna hapsetmiştir. Bozok gençlerinin sabrı tükendikçe Siverekli daha da keyiflenmekte, oyunun aksiyonunu arttırmaktadır. Bu oyunun galibi kim olacaktır? Bizimkiler, bu oyundan kurtulmanın yolunu bulabilecek midir? Yoksa Siverekli, hepsini alt etmeyi başarabilecek midir? Bozok gençleri, ıssız adada hayatta kalma mücadelesi verirken Bozok Konağı'nda da işler sarpa sarmıştır. Kalender, başlarındaki belayı savuşturmaya çalışırken eşlerinin gündemleri çok başkadır. Her biri kendine birer hedef koymuşlardır. Fakat Möhteber, hedefini o kadar yükseğe çıkarır ki tüm konak şok olur. Möhteber, belediye reisliğine adaylığını koyacaktır. Kalender, buna sonuna kadar karşı çıkar. Möhteber, Kalender Ağa'yı karşısına almayı göze alabilecek midir? Yoksa Kalender Ağa'yı dinleyip sevdasından vazgeçecek mi?

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Keşke Hiç Büyümeseydik 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Keşke Hiç Büyümeseydik 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)