Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel fırın olmadan 2 sunumlu fincanda ve portakal kabuğunda kek tarifi verirken, Kahve Ustası Yunus Çakmak lezzetli kahve yapmanın püf noktalarını veriyor. Profesyonel Sporcu İpek Yıldırım'ın tüm zorluklara ve tepkilere rağmen şampiyonluğa giden başarı öyküsünü anlatacağı programda Protez Uzmanı ve Diş Hekimi İlker Arslan dijital diş hekimliğinin detaylarını veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Hayati Akbaş ise vücut estetiğine dair merak edilenleri yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          09:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Pelin Karahan’la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan’la Nefis Tarifler

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Ekranların sevilen ve özlenen yüzü Pelin Karahan, hafta içi her gün tadı damakta kalacak yemeklerini yapmak için mutfağa giriyor! Sofraları ziyafete dönüştürecek lezzetlerden, çay sohbetlerini şenlendirecek tariflere, sürpriz konuklarla birlikte Anadolu mutfağının eşsiz tatlarını sofralara getiriyor. Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Beyhan Kadayıfçı ile çıtır kadayıflı puding, havuç mantısı, sebzeli tavuklu rulo patates ve tavuklu kokoreç yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3 aylık evli, 28 yaşında, bankacı Bahar Sadıkoğlu'nun evine konuk olunuyor. Bahar Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş’le
          15:00

          Zahide Yetiş’le

          Zahide Yetiş'le Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Patoloji ve Fitoterapi Uzmanı Dr. Elif Güveloğlu bitkilerle çeşitli rahatsızlıkların tedavisi yapılabilir mi, bitkilerin şifası var mı sorularını yanıtlarken, egzama ve sedef tedavisinde bilinmeyenleri açıklıyor. İç Hastalıkları ve Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Çetiner ve Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Kadir Demir kanserin tedavisi var mı, kanser bitkilerle tedavi edilebilir mi sorularını yanıtlarken, Girişimsel Nöroradyoloji Uzmanı Doç. Dr. Eren Erdem girişimsel nöroradyoloji ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. Bitkilerle kanseri tedavi ettiğini iddia eden Şevki Güngör ise Zahide Yetiş'in konuğu oluyor.

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Çukur Karakuzuların "Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur'dan biri alınacak" sözü, Çukur'da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe'nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur'u geri almaya kararlıdır. Ve Cumali'den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur'u toparlayamazlarsa Cumali'nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali'nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)