Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hayatı kolaylaştıran pratik ve ekonomik öneriler verirken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik ve güzelliğe dair merak edilenleri anlatıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ise ağız ve diş sağlığına dair etkili önerileriyle konuk oluyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Saniye Karataş ile şiveydiz çorbası, ciğer sarma, yoğurtlu barbunya salatası ve kivi lokumu yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2,5 aylık evli, 36 yaşında Derya Hanım'ın evine konuk olunuyor. Derya Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Gülperi Aldığı bıçak darbesiyle hayatı tehlikeye giren Gülperi'nin durumu, Hasan'ı oldukça korkutur. Gülperi çaresiz halde hastane odasında yatarken, Hasan da annesine ve kardeşine yapılanların hesabını sormak için Ali'nin peşine düşer. Fakat bu durum başına daha büyük belaların açılmasına neden olur. Gülperi'nin bıçaklandığını öğrenen Kadir, her şeyi bir kenara bırakır ve Gülperi ile ailesine yardım etmenin yollarını arar. Fakat bu durum iş arkadaşlarının dikkatinden kaçmaz. Bedriye annesinin başına gelenler yüzünden suçluluk duyarken, Can'ın dua etmekten başka seçeneği yoktur. Gülperi'nin ve çocuklarının başına gelenleri fırsat bilen Yakup ise Hasan'ın velayetini almak için yeni fırsatların peşine düşer. Şeyma ise Gülperi'yi Kadir'den uzak tutma planlarına devam etmektedir. Hayat ise Gülperi'yi bu kez hiç beklemediği bir yerden vuracaktır.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          05:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)