Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel sucuklu yumurtalı bazlama, patates kabuğuyla kireçli çaydanlık temizliği, patates kabuğuyla deri eşya parlatma tarifi verirken, Estetik Diş Hekimi Göker Taşkınsu estetik gülüş tasarımı nedir, implant tedavisi nasıl uygulanır sorularını yanıtlıyor. Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Özçınar bel fıtığı ile ilgili merak edilenleri paylaşırken, Astrolog Dr. Şenay Devi burçları bekleyen önemli gelişmeleri açıklıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Yeni Bölüm)
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Yeni Bölüm)

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Yeni Bölüm) Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Türkan Aydınlı ile kuru meyveli-tel kadayıflı şekerpare, portakal ve tahin soslu kış salatası, kuzu sorpa çorbası ve bütün lahana dolması yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi (Yeni Bölüm)
          13:00

          Gelin Evi (Yeni Bölüm)

          Gelin Evi Gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 4 aylık evli, 24 yaşında, Fransızca öğretmeni Yeliz Gelin'in evine konuk olunuyor. Yeliz Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le (Canlı)
          15:00

          Zahide Yetiş'le (Canlı)

          Zahide Yetiş'le Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; robotik cerrahi yöntemi nedir, diz protezi uygulaması kimlere yapılabilir, hangi belirtiler eklem rahatsızlığının habercisidir sorularını yanıtlamak üzere Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Kayhan Turan konuk oluyor.

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Kocan Kadar Konuş
          20:00

          Kocan Kadar Konuş

          Kocan Kadar Konuş Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün üstlendiği, Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, İsmail İncekara, Ebru Cündübeyoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Kocan Kadar Konuş", Salı akşamı Show TV'de! Şebnem Burcuoğlu'nun çok satan Kocan Kadar Konuş romanından uyarlanan film bu toprağın kadınlarının daha çocukken nasıl koca bulmaya programlandıklarını anlatıyor. Bu kadınların arasında 30 yaşındaki Efsun (Ezgi Mola) gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arar ama diğer kızlar gibi numara yapmayı, trip atmayı, erkeği parmağının ucunda oynatmayı bilmez. Bu yüzden bu yaşına kadar düzgün bir ilişkisi olmamıştır. Efsun'un kadınlığın kitabını yazmış İzmirli ailesi ise ona kadınlığı öğretmeye kararlıdır. Efsun da nihayet kendini Türk kızlarına emanet eder. Ailesi tepeden tırnağa yeniledikleri Efsun'u takdim etmeye hazırlanırken Efsun'un karşısına hiç unutamadığı, üstüne yenisini koyamadığı lise aşkı Sinan (Murat Yıldırım) çıkar.

        •  Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine
          22:15

          Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine

          Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz'ın yaptığı, Mustafa Üstündağ, Fırat Tanış, Bülent Şakrak ve Selim Erdoğan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2008 yapımı "Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine" Salı akşamı Show TV'de! Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto'yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir. Muro ile Çeto'nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için; kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir. Bunun için İstanbul'a dönen Muro ile Çeto'nun başına gelmeyen kalmaz. Çözümlemesini asla yapamayacakları bir örgütle karşı karşıya kalırlar.

        •  Çukur (Tekrar)
          00:30

          Çukur (Tekrar)

        •  Gülperi (Tekrar)
          03:00

          Gülperi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)