Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Kendine İyi Bak "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ev yapımı tavuk suyu, pratik ve lezzetli tel şehriye salatası tarifleri verirken, Sanatçı ve İş Kadını Zehra Su Olgun keyifli sohbeti, sosyal sorumluluk projeleri ve sevilen şarkılarıyla konuk oluyor. Genel Cerrah Prof. Dr. Ayhan Dinçkan organ nakli ve organ bağışı konusunda doğru bilinen yanlışlar neler, kimlere organ nakli yapılır sorularını yanıtlarken, Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Ayşe Çimer ameliyatsız cilt gençleştirme, sivilce izleri ve cilt sarkmalarını yok etme yollarını paylaşıyor. Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral ise griple savaşmaya yardımcı besinleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Ece Taştan ile vişne reçelli muffinler, limonlu lorlu pancake, yumurtalı pastırma çanakları ve kuru domatesli ve peynirli yumurta muffinleri yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1 yıllık evli, 24 yaşında, anaokulu öğretmeni Melike Gelin'in evine konuk olunuyor. Melike Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Zahide Yetiş'le Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; sağlığımız için ne tüketmeliyiz, yediğimiz gıdalar güvenli mi, nelere dikkat etmeliyiz sorularını yanıtlamak üzere Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar konuk olurken, Estetik Cerrah Doç. Dr. Hayati Akbaş estetikle ilgili son gelişmeleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Deliha 2 'Türk Filmi'
          20:00

          Deliha 2 'Türk Filmi'

          Deliha 2 Yönetmenliğini Gupse Özay'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Gupse Özay, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Aksel Bonfil, Eda Ece, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Meltem Özlem Akınözü, Mert Öner gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Deliha 2", Perşembe akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Zeliha hâlâ deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak bir restoranda çalışmaya başlıyor. Hem ortalığı birbirine katıyor hem de yine de tanıştığı herkesin hayatına dokunuyor. Zeliha sonunda hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir, yoksa gerçek dünya hayallerini ve kalbini mi kıracaktır?

        •  Savaş Tanrısı 'Yabancı Film'
          22:15

          Savaş Tanrısı 'Yabancı Film'

          Savaş Tanrısı Yönetmenliğini Gordon Chan'in üstlendiği, Wenzhuo Zhao, Sammo Kam-Bo Hung, Yasuaki Kurata gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Savaş Tanrısı" Perşembe akşamı Show TV'de! 16. yüzyılda Japon korsanları, Çin sahil şeridi için tehdit oluşturmaya başlarlar. 1557'de korsanlar Zhejiang'de Cengang'ı ele geçirir. Çin ordusu uzun çabalar sonucu General Qi önderliğinde korsanları yener ama korsanlar kaçmayı başarır. Bir süre sonra Japon korsanlar Çin'e bir kez daha saldırırlar. İki şehri saldırı altında kalan General Qi, iki yangın arasında kalır.

        •  Savaş Tanrısı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:45

          Savaş Tanrısı 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)