Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Anadolu'nun; damakları bayram ettiren geleneksel lezzetleri ile tanışıp, kültürel ve doğal güzelliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkmak isteyenler müjde! Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu yurdumuzun yüzlerce yıllık eşsiz tatlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip sizlerle buluşturmaya geliyor. Lezzet Yolculuğu'nda Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluşturacak. Yörenin lezzetlerini, kimi zaman yöreye özgü restaurantlarda aşçılarımız ile kimi zamansa Anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş ninelerimiz ve teyzelerimizin görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle sizlere sunacak ve lezzet rüzgarları estirecek. Turgay Başyayla Kütahya'daki lezzet yolculuğuna Aslanapa ilçesine bağlı Çamdibi köyünden başlayarak devam ediyor. Coşkulu köy halkı tarafından davul zurna ve folklor ekibiyle karşılanıyor. Kazanda kızılcık tarhanası, kazanda un helvası, ilibada dolması, kaz tiridi, sulu köfte yapılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde bazlama ve gözleme yapıyor. Köy fırınında kirdi pişiriyor. Bal kabağında kuzu gerdan ve keşkek çorbası yapımının sırları ekrana geliyor. Tarihi Zeus Tapınağı önünde keser köftesi, mamalika, şeker pancarı dolması yapılıyor. Lezzet yolculuğu son durağında sıkıcık çorbası, incirli muhallebi, küp güveç yapımı anlatılıyor, yöresel müzik ekibi eşliğinde birbirinden güzel türküler seslendiriliyor.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Pompeii 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Pompeii 'Yabancı Sinema'

          Milattan sonra 79. Küçük yaşta köle edilen, ancak yeteneği ve cesaretiyle gladyatör olan Kelt kökenli Milo (Kit Harrington), bir köle tüccarı tarafından satın alınıp Roma'dan Pompeii'ye götürülür. Yolda karşılaştıkları bir kafile, şehrin yöneticisinin kızı Cassia'yı (Emily Browning) taşımaktadır. Burada Milo ve Cassia arasında bir aşk alevlenir. Pompeii'de gladyatör olarak çarpışan Milo, kendini ve aşkını kurtarmak için zamana karşı yarış içine girer. Çünkü Vezüv Yanardağı patlayıp tüm Pompeii kentini lavdan bir tabakayla örtmek üzeredir.

        •  Açlık Oyunları 'Yabancı Sinema'
          22:00

          Açlık Oyunları 'Yabancı Sinema'

          Katniss Everdeen'in distopik ve bir o kadar da despotik dünyada geçen hayatta kalma hikayesi, serinin ikinci filminde de devam ediyor. Katniss ve yoldaşı Peeta 74. Açlık Oyunları'nı kazandıktan sonra sorunsuz bir şekilde evlerine dönmeyi başarırlar. Ancak bu galibiyet her şeyden önce Zafer Turu yapmalarını gerektirmektedir. Her bölgeyi ayrı ayrı ziyaret ettikleri bu yolculuk sırasında Katniss, büyük bir ayaklanmanın ilk işaretlerine şahit olur. Başkaldırmanın ilk ipuçlarını gören Başkan Snow ise direnişi engelleyecek çareler aramaya başlar. Yeni Açlık Oyunları ile ilgili beklenmedik sürprizler tasarlayan Snow 75. yılını kutlayacak Açlık Oyunları'nda, 25 yılda bir düzenlenen Çeyrek Asır Oyunları'nın (Quarter Quell) üçüncüsünün yapılacağını duyuracaktır. Galibiyetinin tadına dahi varamadan yeni bir hayatta kalma mücadelesine sürüklenen Katniss bu kez Açlık Oyunları'nın en yeteneklileri ve zekileri arasında hayatta kalmak için savaşacaktır.

        •  Pompeii 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          00:45

          Pompeii 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Açlık Oyunları 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          05:15

          Açlık Oyunları 'Yabancı Sinema' (Tekrar)