Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Psikiyatrist Dr. İbrahim Bilgen kaygı bozuklukları nelerdir, kaygı ne zaman hastalık olarak düşünülmeli, günlük hayatımızı olumsuz etkileyen takıntılardan nasıl kurtuluruz sorularını yanıtlarken, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nujen Çolak, insülin direnci ile ilgili bilgiler veriyor. Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı propolis hakkında merak edilenleri yanıtlarken, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel evde zeytin ezmesi yapımı ve zeytinli çörek tarifi veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Arzu Devecioğlu ile pirinç salatası, hurma tatlısı, çaylı kurabiye ve unlu-renkli börek yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 6 aylık evli, 21 yaşında, Büşra Gelin'in evine konuk olunuyor. Büşra Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik yemekleri ve lezzetli tarifleriyle konuk olurken, Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Bulut kan grubuna göre nasıl beslenmeliyiz, çocuklarımıza isim seçerken nelere dikkat etmeliyiz, isimler kaderi etkiler mi sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Düğün Dernek 'Türk Filmi'
          20:00

          Düğün Dernek 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Emel Sayın ve Sırrı Süreyya Önder gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Düğün Dernek" Salı akşamı Show TV'de! Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail'in oğlu Tarık bir gün yurt dışından çıkagelir. Önce her zamanki gibi bir memleket hasreti gibi görünse de bu ziyaretin altındaki esas neden çabuk ortaya çıkar: Tarık görevli olarak çalıştığı Letonya'da Monica adlı bir kızla beraberdir ve aynı ülkede çalışmak için tek yol evlenmeleridir! Kendisinin olurunu almaya gelen oğlunu düğünsüz evlendirmemeye kararlı olan İsmail, alelacele bir düğün telaşına girer. Ama çok hazırlıksız yakalanmıştır. Yine de "Ben oğluna düğün yapamadı dedirtmem!" diyerek Tüpçü Fikret'i, Çetin'i ve köyün öğretmeni Saffet'i seferber ederek elde avuçta para yokken 10 gün içerisinde sazlı-sözlü bir düğün hazırlığı içerisine girer. Fikret Sivas'taki bağlantılarını kullanarak önce bir otel düğünü için söz verse de, işler sarpa sarar ve köy meydanında mütevazi bir düğün hazırlığı başlar. Tam her şey çözüldü derken, esas curcuna düğün gecesi kopacaktır. Devenin sırtında kaybolan gelinden, Rusya'dan gelini geri götürmeye gelen mafyaya kadar Tüpçü Fikret ve Çetin'i bin tane bela beklemektedir!

        •  Amerikalı Kız 'Türk Filmi'
          22:15

          Amerikalı Kız 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Sinan Çetin'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Leelee Sobieski, Sinan Çetin, Mehmet Aslan, Ömür Arpacı gibi usta oyuncuların yer aldığı "Amerikalı Kız", Salı akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Üniversiteli bir genç devrim hayallerinin sert ama şiirsel rüzgârında savrulurken aşkla karşılaşır. Direnmeye çalışsa da aşk onu ele geçirmiştir artık. Fotoğrafa sinemaya ve Amerikalı aşkı Jenny'e olan tutkusu devrimin önünde bir engel midir? Hayat bu sert duvarı yıkacak kadar güçlü mü? Rüzgâr'ın büyük aşkının üzerinden bir dönemin kayıp nesline bir ağıt.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülperi  'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)