Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ağız ve diş sağlığına dair soruların yanıtlarıyla konuk olurken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik ve güzelliğe dair merak edilenleri paylaşıyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hayatı kolaylaştırmaya yardımcı önerilerde bulunurken, Melek Tuna ve Ayşe Turhal ayva reçeli ile çarşaf böreği tarifi veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Öğretmen Ülay Erdoğan ile ısırgan çorbası, piti (tavuk butlu), patatesli erişte pilavı ve kadayıf dolması yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 5 aylık evli, 28 yaşında, peyzaj teknikeri Kübra Gelin'in evine konuk olunuyor. Kübra Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Can için sürpriz bir doğum günü hazırlayan Gülperi, oğlunun kaçırıldığını anlayınca yıkılır. Onu bulmak için her yolu deneyen Gülperi, oğlunu kurtarmak için zorlu bir karar vermek zorunda kalır. Can'ın kaçırılmasından kendini sorumlu tutan Bedriye kahrolurken, Hasan gözünü kırpmadan Ejder'in peşine düşer. Bu takipte Seyit de kendisine destek verir. Gülperi'ye destek olmak isteyen Kadir, Yakup sayesinde Şeyma'nın ne kadar kötü olabileceğini bir kere daha fark eder. Duyduklarına inanamayan Kadir, Şeyma'yla geri dönüşsüz bir yola girmek zorunda kalır. Gülperi her şeye rağmen oğluna kavuşmak için umutlarını ayakta tutsa da, onu Can'la ilgili çok kötü bir haber beklemektedir.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)