Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Kendini iyi hisset, hayatı kaçırma, sağlıktan güzelliğe faydalı bilgileri keşfet, keyifli sohbetleri yakala, sağlığına dikkat et! Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Esra Harmanda'nın keyifli sunumuyla ekrana gelen, "Hayat Güzeldir"de bugün Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat Aksoy variste pıhtı olursa felce neden olur mu, damar sağlığımız için nelere dikkat etmeliyiz, felç engellenebilir mi, felç yaşanmadan önce belirti verir mi sorularını yanıtlarken, İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Canfeza Zengin ödem gidermede yardımcı çay, topuk dikeni, eklem- diz ağrıları için kompres ve reflü için doğal öneriler veriyor. Cilt ve Güzellik Uzmanı Burcu Güleryüz ise cilt bakımı ile merak edilenleri anlatıyor.

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Anadolu'nun; damakları bayram ettiren geleneksel lezzetleri ile tanışıp, kültürel ve doğal güzelliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkmak isteyenler müjde! Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu yurdumuzun yüzlerce yıllık eşsiz tatlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip sizlerle buluşturmaya geliyor. Lezzet Yolculuğu'nda Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluşturacak. Yörenin lezzetlerini, kimi zaman yöreye özgü restaurantlarda aşçılarımız ile kimi zamansa Anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş ninelerimiz ve teyzelerimizin görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle sizlere sunacak ve lezzet rüzgarları estirecek. Turgay Başyayla Mersin'deki lezzet yolculuğuna Toroslar ilçesine bağlı Güzelyayla köyünden başlayarak devam ediyor. Coşkulu köy halkı tarafından davul, zurna ekibiyle karşılanıyor. Kazanda yüzük çorbası, kazanda topalak et, kazanda dövme pilav, kabak yemeği, batırık, kısır paça yapılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde sıkma börek yapıyor. Turgay Başyayla Mersin'in tarihi çarşılarını geziyor. Hatice hatun çorbası, humus,taş kadayıfı sırları ekrana geliyor. Kerebiç tatlısı, cevizli kadayıfın püf noktaları anlatılıyor. Lezzet Yolculuğu son durağında kuzu dolma, fırında güveç, aşure anlatılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          20:00

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

          Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi'nde görevli bir baş komiserdir. Ailesiyle mutlu bir hayat sürerken karısını ve kızını bir terör eyleminde kaybeder. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymakta ve çok acı çekmektedir. Acıdan yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir, sebep olduğu araba kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan karışır... Kadir, Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Aslı Pamuk) ve Kerem (Alperen Duymaz)... Kadir'in, 'Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi!' dediği bu kaza, onların hayatlarını da birbirlerine bağlayacaktır.

        •  Ay Krallığı: Beyaz Saçlı Cadı (The Whıte
          22:45

          Ay Krallığı: Beyaz Saçlı Cadı (The Whıte

        •  Ay Krallığı: Beyaz Saçlı Cadı (The Whıte
          00:45

          Ay Krallığı: Beyaz Saçlı Cadı (The Whıte

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          02:45

          Pazar Sürprizi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          04:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)