Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel şifa deposu ilikli kemik suyu yapımı, ev yapımı doğal kefir ve sımsıcak bir lezzet kış çorbası tarifleriyle konuk olurken, Kaş ve İfade Tasarımcısı Rezan Pekdoğan kalıcı dipliner nasıl uygulanır, kalıcı dipliner uygulamasının ömrü ne kadardır sorularını yanıtlıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin kadın hastalıkları ve tedavi yöntemlerini paylaşırken, Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş gaz gidermeye yardımcı formül, tatlı krizlerine iyi gelebilecek karışım ve bağışıklık dengelemeye yardımcı çay önerilerinde bulunuyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Nurcan Kahraman ile karakuş tatlısı, yeşil mercimek mantısı, çalça çorbası ve ıspanak borani yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1,5 yıllık evli, 27 yaşında, ev hanımı Özge Gelin'in evine konuk olunuyor. Özge Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Pratik Yemekler Uzmanı Elif Korkmazel lezzetli tarifleriyle konuk olurken, Kök Hücre ve Eklem Tedavisi Uzmanı Dr. Yüksel Büküşoğlu kök hücreyle gençleşmek mümkün mü, kök hücre yöntemiyle hangi hastalıklar tedavi edilir sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Deliha 'Türk Filmi'
          20:00

          Deliha 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı, Gupse Özay, Derya Alabora, Cihan Ercan, Barış Arduç, Zeynep Çamcı, Hülya Duyar, Cenk Durmazel, Korhan Herduran gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Deliha" Çarşamba akşamı Show TV'de! Deliha, hikâyesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha'yı alıyor. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale geliyor. Aynı gün mahallede bir fotoğrafçı dükkânı açılıyor. Oldukça yakışıklı olan Şirinceli Cemil ve kardeşi Cemal de dükkânın sahipleri. 10 saniyede merdivenleri inerse hayatının aşkını bulabileceğine inanan ve mahallelinin diline "Deliha" diye düşen genç kadın, dükkana adeta dalıyor ve işler komik bir şekilde karışmaya başlıyor.

        •  Kıyamet Günü 'Yabancı Film'
          22:15

          Kıyamet Günü 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini J.A Bayona'nın yaptığı, Naomi Watts, Ewan Mcgregor ve Tom Holland gibi usta oyuncuların yer aldığı 20012 yapımı "Kıyamet Günü" Çarşamba akşamı Show TV'de! Maria ve Henry 3 çocuklarıyla birlikte kış tatillerini geçirmek için Tayland'a giderler. Bu tropik cennete birkaç gün keyifli vakit geçirmek isteyen aile, 25 Aralık gecesi düzenlenen noel partisine gider ve bolca eğlenirler. Ertesi sabah havuz keyfi yaptıkları sırada korkunç bir gürültüyle ortalık sarsılmaya başlar. Maria ve Henry korku içinde dona kaldıklarında, otelin duvarları üzerinden dev dalgalar da üzerlerine doğru hızla gelmektedir.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kıyamet Günü 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:45

          Kıyamet Günü 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)