Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin kısırlık ve kadın hastalıklarına dair merak edilen soruların yanıtlarıyla konuk olurken, Diş Hekimi Selma Kurtoğlu sağlıklı ve güzel gülüşlerin sırlarını veriyor. Bilinçaltı Terapisti ve Eğitmeni Yeşim Kuzu hayallerimizi nasıl gerçekleştirebiliriz, aradığımız aşkı nasıl bulabiliriz sorularını yanıtlarken, Pratik bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hayatı kolaylaştırmaya yardımcı önerilerde bulunuyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)
          10:30

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler (Tekrar)

        •  Pelin Karahan'la Nefis Tarifler
          11:45

          Pelin Karahan'la Nefis Tarifler

          Her yemeğin tadına tat katan önemli ipuçları, lezzet tüyoları, içinizi ısıtacak çorbalar, tadı damakta kalacak ana yemekler, masanızı donatacak yöresel tatlar, binbir çeşit tatlılar, çay saatinizde keyfinize keyif katacak pastalar ve daha fazlası Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'de sizleri bekliyor. Pelin Karahan bugün; Selen Sevigen ile baklavalı kek, baklagil salatası, mini lahmacun ve milföylü gül börekleri yapımını gösteriyor. Gelin sofralara birlikte renk katalım!

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3 yıllık evli, ev hanımı Emine Gelin'in evine konuk olunuyor. Emine Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik yemekleri ve lezzetli konuk olurken, Diyetisyen Fevzi Özgönül diyete dair merak edilenleri anlatıyor. Bebek Danışmanı Sedef Fenik ve Bebek Uyku Eğitmeni Selen Sufri Üçok bebeğimiz bize ne anlatmak istiyor, bebeklerde sağlıklı uyku nasıl olmalıdır sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi'
          20:00

          Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun üstlendiği, oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, İsmail Rahmi Dilligil, Ferda Işıl, Alihan Türkdemir, Somer Karvan, Barış Kolik, Cenk Doğar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Acı Tatlı Ekşi", Çarşamba akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Hayatınızın aşkıyla beş senelik bir ayrılık anlaşması yapmayı kabul eder miydiniz? Peki, beş sene sonra yeniden karşılaştığınızda onu yine de sever miydiniz? Murat ve Duygu birbirlerine deli gibi âşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu'ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu'nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Beş sene sonra yeniden birleşmek üzere bir ayrılık anlaşması yaparlar. Hâlbuki hayatın onlar için başka sürprizleri vardır. Senelerce akıllardan çıkmayacak modern bir aşk hikâyesi anlatan Acı Tatlı Ekşi, aşk adına yapılan fedakârlıkların dokunaklı bir resmini çiziyor. Ve gerçek aşkın zamana ve hayata meydan okuduğunu yeniden gösteriyor.

        •  Unutursam Fısılda 'Türk Filmi'
          22:15

          Unutursam Fısılda 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı, Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Hümeyra, Işıl Yücesoy, Kerem Bürsin, Gözde Çığacı gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Unutursam Fısılda" Çarşamba akşamı Show TV'de! Sağlık lisesinden yeni mezun olup, kasabanın sağlık ocağında hemşireliğe adım atan Hanife ve aykırı kızı kardeşi Hatice, küçük ve kendi halinde muhafazakar bir kasabada yaşamaktadırlar. Hanife ne kadar çekingen ve içine kapanıksa, Hatice bir o kadar haylaz, laf dinlemez ve başına buyruktur. Edebiyata meraklı Hanife kimselere göstermeden bir şiir defteri tutarken, Hatice çevresindeki herkesi unutacak kadar şarkı söylemeye tutkundur. Bir gün yeni atanan kaymakamın oğlu Tarık kasaba merkezine gelir ve iki kız kardeşin hayatı o günden sonra tamamen değişir.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:45

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)