Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Esra Harmanda'nın keyifli sunumuyla ekrana gelen program "Hayat Güzeldir"de bugün Tıbbi Bitkiler ve Kozmetik Uzmanı Seda Sakacı evde bulunan malzemelerle yapılabilecek cilt bakım formülleri verirken, Uzman Pedagog Dr. Sevil Yavuz çocuk öncesi döneminde nelere dikkat edilmeli, çalışan anneler çocuklarına nasıl zaman ayırmalı, ergenlik dönemindeki çocuğa nasıl yaklaşılmalı sorularını yanıtlıyor. Sosyal Medya Fenomeni-Heykeltıraş Esra Argun ise keyifli sohbeti, cilt bakım sırları ve pratik tarifleriyle konuk oluyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. "Şampiyon" filminin gala gecesinde neler oldu! Filmden çıkan ünlülerin gözyaşları Show TV'de... Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy'la buluştu... İki yakışıklının buluşmasında neler yaşandı? Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy yıllar sonra bir araya mı geliyor? Koçovalılar "Çukur"u geri alabilecek mi? Tüyoyu Erkan Kolçak Köstendil verdi.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun bugün Adana'da ilk durağı Yüreğir ilçesine bağlı Çatalpınar köyü oluyor. Köy halkı davul zurna, folklor ekibi eşliğinde coşkulu bir karşılama yapıyor. Kazanda döğme pilavı, kazanda tavuk yahni, içli köfte, yüzük çorbası, sarımsaklı fellah köftesi anlatılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde sıkma börek yapıyor. Turgay Başyayla Adana'nın tarihi çarşılarını geziyor. Kol böreğinin sırları ekrana geliyor. Kazbaşı, fırında patlıcan güveci, sarı burma tatlısı yapılıyor. Kuzu tandır, kiremitte pirzola, cevizli tel kadayıf anlatılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hayalet Avcıları 'Yabancı Film'
          20:00

          Hayalet Avcıları 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Paul Feig'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Chris Hemsworth gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Hayalet Avcıları", Cumartesi akşamı Show TV'de! 80'li yılların ikonik filmlerinden Ghostbusters'ın devamında hayaletler Manhattan'ı ele geçirmek için geri dönerken Ghostbusters ekibi ise şehri yok etmeye kararlı bu paranormal tehdidi bitirmek için bir araya geliyor. Bu gerçeküstü komediye taze bir tarz geliyor! Hayaletlerin gerçekten varolduğunu anlatan bir kitap yazan Erin Gilbert (Kristen Wiig) ve Abby Yates (Melissa McCarthy) eserleriyle ses getirememişlerdir. Kitabın üzerinden birkaç yıl geçtikten sonra Gilbert Columbia Üniversitesi'nde hocalık yapmak için kabul aldığında yazdığı bu kitap ortaya çıkar ve akademik camiada alay konusu olur. Ancak hayaletler Manhattan'a musallat olduğunda dünyayı kurtarmak için Gilbert, Yates, mühendis Jillian Holtzmann (Kate McKinnon) ve metroda çalışan Patty Tolan (Leslie Jones) güç birliği yapacaktır. Orijinal filmin tam 32 yıl ardından gösterime giren Hayalet Avcıları'nda yepyeni bir ekiple birlikte resepsiyonist Kevin (Chris Hemsworth) gibi yeni karakterler yer alıyor.

        •  Geçmişten Gelen 'Yabancı Film'
          22:30

          Geçmişten Gelen 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Joel Edgerton'un üstlendiği, Jason Bateman, Rebecca Hall, Joel Edgerton gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Geçmişten Gelen" Cumartesi akşamı Show TV'de! Simon (Jason Bateman) ve Robyn (Rebecca Hall) yeni evli, genç bir çifttir. Hayatları tam da planladıkları gibi giderken, Simon'ın bir lise arkadaşıyla karşılaşması tüm yaşamlarını alt üst edecektir. Simon, Gordo (Joel Edgerton)'yu ilk başta tanımaz ama bir dizi beklenmedik karşılaşma ve kaynağı belirsiz hediye, geçmişten gelen korkunç bir sırrı da açığa çıkartacaktır. 20 sene önce Simon ve Gordo arasında gerçekleşen olayın rahatsız edici, gerçek yüzünü öğrenince Robyn hayata dair sorgulamalara da girecektir.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayalet Avcıları 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:00

          Hayalet Avcıları 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)