Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Kendini iyi hisset, hayatı kaçırma, sağlıktan güzelliğe faydalı bilgileri keşfet, keyifli sohbetleri yakala, sağlığına dikkat et! Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Esra Harmanda'nın keyifli sunumuyla ekrana gelen, "Hayat Güzeldir"de bugün Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Dilaver Özturan baş dönmesi sorununun sebepleri neler, kulak iltihabı nasıl tedavi edilir, hangi hastalıklar sinüzite neden olur sorularını yanıtlarken, Funda Özkalyoncuoğlu ve Uzman Psikolog Ferhan Bıçakçılar kadın-erkek ilişkileri ve evliliklerdeki iletişim sorunları hakkında bilgi veriyor. Güzellik Uzmanı Nurşah Tokgöz ipek kirpik nasıl yapılır, protez tırnak tırnaklara zarar verir mi, ombre kaş uygulaması kimlere uygundur sorularını yanıtlıyor.

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Ajan Salt 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Ajan Salt 'Yabancı Sinema'

          Evelyn Salt (Jolie), idealist bir ajandır ve görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir devlet görevlisidir. Ancak bir itirafçı onu zor durumda bırakacaktır. Çünkü bu kişi, Salt'ın Rus ajanı olduğunu iddia etmektedir. Bu suçlamayla adeta bağlılığı test edilecektir. Salt sahip olduğu tüm gizli görev tecrübesini kullanarak kendini temize çıkarmak amacıyla kaçar. Salt'ın masum olduğunu kanıtlamak için gösterdiği tüm çaba hakkındaki şüpheleri arttıracak ve geriye yanıtlanması gereken bir tek soru bırakacaktır; Salt kimdir? Süreç içinde, Salt'ın bile yeni keşfedeceği gerçekler gün yüzüne çıkacaktır.

        •  Suikastçi 'Yabancı Sinema'
          22:15

          Suikastçi 'Yabancı Sinema'

          Ortağı Tom Lone ve ailesi, kötü şöhretli suikastçı Rogue (Jet Li) tarafından vahşice öldürüldükten sonra, FBI ajanı Jack Crawford (Jason Statham) kaçak katili bulmaya ve ortağının ölümünün intikamını şahsen almaya yemin eder. Ama Rogue izini kaybettirir. 3 yıl sonra Çin mafyasının lideri Chang (John Lone) ile Japon Yakuza patronu Shiro (Ryo Ishibashi) arasında kanlı bir savaş başlatmak üzere tekrar ortaya çıkar. Bu kez Rogue'u yakalamaya kesin kararlı olan Crawford özel suç uzmanlarından oluşan ekibini bu çatışmanın içine sürükler. Fakat Crawford'ın intikam arzusu mesleki yargılarını gölgeler. Şiddetin dozu artarken Crawford, nihayet düşmanıyla yüz yüze geldiğinde büyük hesaplaşma başlar.

        •  Ajan Salt 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          00:15

          Ajan Salt 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Suikastçi 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          02:30

          Suikastçi 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Yarışma Çocuktan Al Haberi
          04:30

          Yarışma Çocuktan Al Haberi