Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Astrolog Rezzan Kiraz burçları neler bekliyor sorusunu yanıtlarken, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Murat Kezer diz ve kalça eklem protez cerrahisine dair merak edilenleri paylaşıyor. Güzellik Danışmanı Ahu Karaduman ise bölgesel yağlardan kurtulmaya yardımcı önerileriyle konuk oluyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Elif Özkul'un sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Ahmet Kural - Sıla olayında flaş gelişmeler... Adli Tıp, Ahmet Kural'ı nasıl yalanladı? Büyük ses getiren "Şampiyon" filminin kamera arkasından çok özel görüntüler! Hande Yener, Demet Akalın'la biten küslüğüyle ilgili ilk kez ve sadece Show TV'ye konuştu!

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun Amasya'da ilk durağı Göynücek ilçesine bağlı Karaşar köyü oluyor. Köy halkı tarafından davul zurna eşliğinde coşkulu bir karşılama yapılıyor. Kazanda keşkek, kazanda bulgur çorbası, mıhlama, haşıl, etli bamya yemeği, haşhaşlı çörek anlatılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde gözleme ve bazlama yapıyor. Turgay Başyayla Amasya'nın tarihi çarşılarını geziyor. İç pilavlı kuzu incik, kuru patlıcan yemeği ve elma tatlısının sırları ekrana geliyor. Sırık kebabının püf noktaları anlatılıyor. Haluşka, kaburgalı bakla dolması, haşhaşlı revani tatlısı yapılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Tehlikeli Sır 'Yabancı Film'
          23:45

          Tehlikeli Sır 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Malek Akkad'ın üstlendiği, D.B. Sweeney, Sarah Butler ve Malcolm Mcdowell gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Tehlikeli Sır" Cumartesi gecesi Show TV'de! Jane, çalıştığı şirkette çok tehlikeli bir sırrı ortaya çıkarır. Karizmatik milyarder patronu Thaddeus Lyonnais'in mali dolandırıcılık yaptığından şüphelenir. Bu durum karşısında sonsuza kadar onu susturmak için bir suikastçı gönderilir. Jane, tetikçiden kurtulmak için şirketten çıkmak zorundadır, ama bu çelik kafesi andıran şirketten çıkmak hiç de kolay olmayacaktır.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Tehlikeli Sır 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:45

          Tehlikeli Sır 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)