Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk Tekrar
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk Tekrar

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay saç dökülmesi olanlara, yemekten sonra gaz - şişkinlik olanlara, sivilcelerle mücadele edenlere doğal öneriler ve hibiskus- nar çayı tarifiyle konuk olurken, Kahve Ustası Yunus Çakmak Türk kahvesinin püf noktalarını veriyor. Kaş ve İfade Tasarımcısı Rezan Pekdoğan kalıcı kaş silme uygulamasının detaylarını paylaşırken, Osteopat, Fizyoterapist, Akademisyen Hakan Kaymaz fıtık neden oluşur, fıtık bir sonuç mudur sebep midir, Osteopati nedir, hangi hastalıklarda kullanılabilir, ameliyat gerekmeyen boyun fıtıklarına hangi tedaviler uygulanabilir sorularını yanıtlıyor.

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Kayıp Efsane (The Lost Legend) 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Kayıp Efsane (The Lost Legend) 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Wuershan'ın üstlendiği, Angelababy, Kun Chen, Keith Collea gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Kayıp Efsane" Pazar akşamı Show TV'de! 1990'lı yılların başında hayatlarını mezar yağmacılığı yaparak kazanan üç mojin Hu Bayi, Wang Kaixuan ve Shirley Yang emekli olarak New York'a yerleşirler. Bayi ve Shirley kendilerini romantik bir ilişki içinde bulurlarken, Kaixuan ise yaşadıkları hayattan ve finansal çöküntüden daha iyilerini hak ettiklerini düşünmektedir. Bu nedenle para kazanmak için son kez mezar yağmalamayı kabul eder. Bu araştırma esnasında Bayi'nin yirmi yıl önce ölen ve ilk aşkı olan Ding Shitian'ın hayatta olduğunu farkeder. Shitian'ın ölüm sebebini keşfetmek isteyen Kaixuan'a Bayi ve Shirley'in de katılmasıyla macera başlar.

        •  Kahraman Savaşçı (Hero) Yabancı Sinema
          22:30

          Kahraman Savaşçı (Hero) Yabancı Sinema

          Yönetmenliğini Yimou Zang'ın üstlendiği, Jet Li, Tony Chıu-Waı Leung, Maggıe Cheung gibi usta oyuncuların yer aldığı 2002 yapımı "Kahraman Savaşçı", Pazar akşamı Show TV'de! Eski Çin'de ilk imparatorun hükümdarlığından önce Altı Krallığın içindeki muhalif gruplaşmalar, en güçlü kural koyucu Qin'e suikast düzenlemeyi planlarlar. Durum oldukça risklidir. Ortada üç büyük düşman vardır. Bunları ortadan kaldırana iktidar ve para vaad edilmektedir. Herhangi bir gücü ya da tanınmışlığı bilinmeyen, isimsiz biri, Qin'in üç esas düşmanı olan Kırık Kılıç, Uçan Kar ve Gökyüzü'nü yenilgiye uğratır. Bunun üzerine kendisi saraya çağrılarak Qin'e bu sürpriz zaferin hikâyesini tüm detayları ile anlatması istenir. Ortada gerçekten de sıra dışı bir zafer söz konusudur.

        •  Kayıp Efsane (The Lost Legend) 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          00:30

          Kayıp Efsane (The Lost Legend) 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi
          05:00

          Çocuktan Al Haberi