Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Prof. Dr. Caner Taslaman neden dua etmeliyiz ve nasıl dua etmeliyiz, bedduanın geri alınması mümkün mü, hangi suçlar büyük günahlardandır, İslam dininde muska yapmak var mıdır sorularını yanıtlarken, Osteopat, Kadın Sağlığı Fizyoterapisti, Bilişsel Terapist Kübra Erkut osteopati ile ilgili bilgiler veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ikinci bahar estetiği ile ilgili merak edilenleri paylaşırken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan implant nedir, implant herkese uygulanır mı sorularını yanıtlıyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ise unsuz çatlak kurabiye ve Soda banyolu çıtır katmer börek tarifi veriyor.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          10:30

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik tarifler verirken, Psikolog Ramazan Şimşek ilişkilerde nelere dikkat etmeliyiz, aşkın ömrü kaç yıl, evlilikte çiftler birbirine nasıl davranmalı sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ise estetikle ilgili son gelişmeleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Turist 'Yabancı Film'
          20:00

          Turist 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Florian Henckel Von Donnersmarck'ın üstlendiği, Angelina Jolie, Johnny Deep gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Turist", Perşembe akşamı Show TV'de! Frank (Johnny Deep), aşk acısından muzdarip bir serüvenci olarak soluğu İtalya'da alır. Bu seyahat neticesinde, kırık kalbinin acısının hafifleyeceğini düşünmektedir. Bu bunaltılı durumdan kurtulmak isteyen Frank'in yolları Elise isimli gizemli bir kadınla kesişir. Ancak Elise'nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değildir. Arka planda Venedik'in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken aslında etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          22:00

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turist 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:15

          Turist 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          02:15

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş'le (Tekrar)
          04:00

          Zahide Yetiş'le (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)