Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Psikiyatrist Dr. İbrahim Bilgen yeni yılda kaygılardan kurtulmak için neler yapılmalı, "aldatılma" korkusu nasıl yenilmeli, ilişkilerde yalana başvuruluyorsa ne yapılmalı sorularını yanıtlarken, Dermatolog Prof. Dr. Meral Şaşoğlu saç ve kaş için tedavi yöntemlerini anlatıyor. Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Ayşe Çimer lazer epilasyon ile ilgili bilinmeyenleri paylaşırken, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel harem güveci ve lahana salatası tarifleri veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          10:30

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kayıp İnci 'Türk Filmi'
          20:00

          Kayıp İnci 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın üstlendiği, İsmail Hacıoğlu, Su Kutlu, Suna Selen, Levent Özdilek, Derdoğan Sıcak gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Kayıp İnci" Cuma akşamı Show TV'de! İdealist bir gazeteci olan Cemal, yaptığı bir haber nedeniyle çalıştığı gazeteden kovulur. Elinde çay ve simidiyle başıboş gezinirken parkta çok güzel bir genç kızla karşılaşır. Bu sessiz ve tuhaf kız aniden bayılır. Hastanede kızın açlıktan bayıldığını öğrenen Cemal ona yardım etmeye karar verir. Kız İstanbul'a birkaç gün önce gelmiş, otobüsten iner inmez her şeyini çaldırmış, açlık ve yorgunluktan bitkin düşmüştür. Genç kız kendisini büyütenlerin gerçek ailesi olmadığını öğrenmiş, üvey annesi ölmeden önce ona bazı ipuçları vererek gerçek ailesinin İstanbul'da yaşadığını söylemiştir. Cemal tüm araştırmalarına rağmen kızın geçmişi hakkında bir ipucu bulamaz.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          22:30

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kadın İşi Banka Soygunu 'Türk Filmi'
          00:45

          Kadın İşi Banka Soygunu 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Taner Elhan'ın yaptığı Meltem Cumbul, Filiz Ahmet, Esra Dermancıoğlu, Özge Ulusoy, Meral Çetinkaya, Ayten Uncuoğlu ve Ferit Aktuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Kadın İşi Banka Soygunu" Cuma gecesi Show TV'de! Birbirinden farklı dört kadın Nihal, Dürdane, Gülay ve Bilge yakın arkadaşlardır. En kötü günlerinde birbirlerine destek olan bu dörtlü bu kez de Gülay için bir gece bir araya gelir. Kocası onu terk etmiştir ve iki buçuk yaşındaki oğlunu da alıp annesinin yanında yaşamaya başlamıştır. Birtakım sağlık sorunları ve ödeyemediği kredi borçları yüzünden kendi işi de tehlikeye girmiştir ve sahip olduğu küçük tekstil atölyesindeki bütün makinelerine da el konmuştur. Maddi ve manevi açıdan zor günler geçiren Gülay, buluştukları akşam, ancak banka soyarsa kendini kurtarabileceğini esprili bir şekilde söyler. Başta diğer arkadaşlarının da ciddiye almadığı bu şaka, aralarında uzayıp gider ve ciddi bir soygun planına dönüşür. Hiçbirinin tahmin etmediği bu planın aksamaması için ellerinden geleni yaparken birtakım gülünç sürprizler ve dostluklarını sınayan anlar da onları beklemektedir.

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          02:45

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la (Tekrar)
          04:30

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)