Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Dilaver Özturan sömestr döneminde çocukların geniz eti ameliyatı olması doğru mu, geniz eti ve bademcik sorunu kendiliğinden geçer mi, bademcik, ameliyattan sonra tekrarlar mı sorularını yanıtlarken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Veysi Öner no touch lazer ve akıllı lens uygulaması hakkında bilgiler veriyor. Pedagog Gözde Erdoğan çocuğunuzu başka çocuklarla kıyaslıyor musunuz, çocuğunuz alışverişte bir şey için ağladığında ne yapıyorsunuz, inatlaşan, öfke nöbeti geçiren çocuklara nasıl davranmak gerekir, çocuklara mahremiyet eğitimi nasıl verilmeli sorularını yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Demet Akalın'la barışan Hande Yener müjdeyi verdi! Yeni yılda hangi küsleri barıştıracak? İrem Derici'nin "polemikçi" popçulara olay gönderme! Bu sözler çok konuşulur! Ajda Pekkan, yılbaşında oynadığı roman havasıyla çok konuşuldu! Murat Boz'la Aslı Enver'in barışma sonrası ilk görüntüleri Show TV'de! Yapımcılarla sinemacıları karşı karşıya getiren "Mısır Krizi"nden son gelişmeler... Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Yılmaz Erdoğan kimlere ateş püskürdü?

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun Uşak'da ilk durağı Eşme ilçesine bağlı Dervişli köyü oluyor. Köy halkı tarafından davul zurna eşliğinde coşkulu bir karşılama yapılıyor. Kazanda tarhana çorbası, kazanda ayran aşı, talaş böreği, köy kebabı, saraylı tatlısı anlatılıyor. Köyün hanımları sacın üzerinde bazlama, gözleme ve katmer yapıyor. Turgay Başyayla Uşak'ın tarihi çarşılarını geziyor. Gömlek yağında sebzeli kavurma, bıldırcın dolması ve kaymaklı incir tatlısının sırları ekrana geliyor. Ciğerli incikli bulgur, gümlü, safranlı kaz dolması anlatılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Kadın İşi Banka Soygunu 'Türk Filmi'
          14:00

          Kadın İşi Banka Soygunu 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Taner Elhan'ın yaptığı Meltem Cumbul, Filiz Ahmet, Esra Dermancıoğlu, Özge Ulusoy, Meral Çetinkaya, Ayten Uncuoğlu ve Ferit Aktuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Kadın İşi Banka Soygunu" Cumartesi günü Show TV'de! Birbirinden farklı dört kadın Nihal, Dürdane, Gülay ve Bilge yakın arkadaşlardır. En kötü günlerinde birbirlerine destek olan bu dörtlü bu kez de Gülay için bir gece bir araya gelir. Kocası onu terk etmiştir ve iki buçuk yaşındaki oğlunu da alıp annesinin yanında yaşamaya başlamıştır. Birtakım sağlık sorunları ve ödeyemediği kredi borçları yüzünden kendi işi de tehlikeye girmiştir ve sahip olduğu küçük tekstil atölyesindeki bütün makinelerine da el konmuştur. Maddi ve manevi açıdan zor günler geçiren Gülay, buluştukları akşam, ancak banka soyarsa kendini kurtarabileceğini esprili bir şekilde söyler. Başta diğer arkadaşlarının da ciddiye almadığı bu şaka, aralarında uzayıp gider ve ciddi bir soygun planına dönüşür. Hiçbirinin tahmin etmediği bu planın aksamaması için ellerinden geleni yaparken birtakım gülünç sürprizler ve dostluklarını sınayan anlar da onları beklemektedir.

        •  Kayıp İnci 'Türk Filmi'
          16:00

          Kayıp İnci 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın üstlendiği, İsmail Hacıoğlu, Su Kutlu, Suna Selen, Levent Özdilek, Derdoğan Sıcak gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Kayıp İnci" Cumartesi günü Show TV'de! İdealist bir gazeteci olan Cemal, yaptığı bir haber nedeniyle çalıştığı gazeteden kovulur. Elinde çay ve simidiyle başıboş gezinirken parkta çok güzel bir genç kızla karşılaşır. Bu sessiz ve tuhaf kız aniden bayılır. Hastanede kızın açlıktan bayıldığını öğrenen Cemal ona yardım etmeye karar verir. Kız İstanbul'a birkaç gün önce gelmiş, otobüsten iner inmez her şeyini çaldırmış, açlık ve yorgunluktan bitkin düşmüştür. Genç kız kendisini büyütenlerin gerçek ailesi olmadığını öğrenmiş, üvey annesi ölmeden önce ona bazı ipuçları vererek gerçek ailesinin İstanbul'da yaşadığını söylemiştir. Cemal tüm araştırmalarına rağmen kızın geçmişi hakkında bir ipucu bulamaz.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Aşk Tutulması 'Türk Filmi'
          23:45

          Aşk Tutulması 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği oyuncu kadrosunda Fahriye Evcen, Tolgahan Sayışman, Murat Akkoyunlu, Ayten Uncuoğlu, Begüm Akkaya, Tim Seyfi, Erhan Emre, Suzan Aksoy, Ali Erkazan, Filiz Ahmet ve Yasemin Öztürk gibi usta oyuncuların yer aldığı 2008 yapımı "Aşk Tutulması" Cumartesi gecesi Show TV'de! Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur'un ve hem de Pınar'ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.

        •  Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          02:00

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          03:45

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)