Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Lezzet Uzmanı Dilek Ekşi sağlıklı ve lezzetli ev yapımı hamburger ve fırında soslu patates tarifleriyle konuk olurken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş yüz çökmesi sorunundan kurtulmanın yolları ve yüz gençleştirmenin tüm detaylarını anlatıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan'ın hastalık sonrası diş fırçasını değiştirmemek hangi tehlikelere neden oluyor, diş fırçası hijyeni nasıl olmalı sorularını yanıtladığı programda, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hayri Gözlükgiller ise çocuğunuzun odasında güvenliği sağlamak için nelere dikkat etmelisiniz, çocuğunuzun yatağının baş tarafı nereye doğru bakmalı, kan grubuna göre çocuklarda ek gıdaya geçiş nasıl olmalı sorularını yanıtlıyor.

        •  Gülperi (Tekrar)
          10:00

          Gülperi (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Yeni Bölüm)
          13:00

          Gelin Evi (Yeni Bölüm)

          Gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 5 aylık evli, 20 yaşında, muhasebeci Yağmur Gelin'in evine konuk olunuyor. Yağmur Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le (Canlı)
          15:00

          Zahide Yetiş'le (Canlı)

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik yemekleriyle konuk olurken, Gazeteci-Yazar Ertuğrul Akbay sağlıklı, genç ve zinde kalmanın sırlarını veriyor. Fizik Tedavi, Rehabilitasyon ve Rejeneratif Tıp Uzmanı Dr. Aşkın Nasırcılar diz ağrılarına kök hücre tedavisi uygulanabilir mi, kök hücreyle eklem romatizmasının tedavisi mümkün mü sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Kapımdaki Casus (Yabancı Film)
          20:00

          Kapımdaki Casus (Yabancı Film)

          Yönetmenliğini Brian Levant'ın yaptığı, Jackie Chan, Amber Valetta ve Lucas Till gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Kapımdaki Casus" Pazartesi akşamı Show TV'de! Bob, CIA ajanıdır. Üç çocuklu bekar komşusu Gillian ile flört etmektedir ve emekli olduktan sonra onunla yeni bir hayat kurmak istemektedir. Ama Bob'un Gillian ile evlenmeden önce tamamlaması gereken bir görevi daha vardır: Gillian'ın çocuklarının dostluğunu kazanmak. Gillian acil bir iş için şehir dışına çıkınca, Bob çocuklara bakmak için gönüllü olur. Bu sırada Bob'un baş düşmanı Rus terörist Poldark hapisten kaçar ve Bob babalık ve casusluk gibi iki zorlu görev arasında kalır.

        •  Çukur (Tekrar)
          21:45

          Çukur (Tekrar)

        •  Kapımdaki Casus (Tekrar)
          00:30

          Kapımdaki Casus (Tekrar)

        •  Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)
          02:00

          Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          03:45

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:30

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)