Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel patates tava böreği ve lokumlu tarçınlı kurabiye tarifleriyle konuk olurken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan diş beyazlatma nasıl uygulanıyor, beyazlatma diş minesine zarar verir mi sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın meme estetiği ile ilgili merak edilenleri anlatacağı programda, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik gizli kalp ile ilgili bilgiler veriyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 2 yıllık evli, 25 yaşında, işletmeci Sibel Gelin'in evine konuk olunuyor. Sibel Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Elif Korkmazel pratik tarifleriyle konuk olurken, Fizyoterapist, Osteopat, Akademisyen Hakan Kaymaz hayatı kâbusa çeviren bel ağrılarından kurtulmak mümkün mü sorusunu yanıtlıyor. Hoş sohbetiyle, hayattan çıkardığı derslerle tüm Türkiye'yi ağlatan, güldüren, düşündüren Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya yepyeni öyküleriyle Zahide Yetiş'in konuğu olurken, Doç. Dr. Oytun Erbaş hastalıkların psikolojik yönleri var mı, aşk zayıflatır mı, insülin direnci nedir sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çarpışma 'Dizi'
          20:00

          Çarpışma 'Dizi'

          Veli'nin zorlaması ile kocası Galip'in ölümünde pay sahibi olan Zeynep şoka girer. Kadir, Zeynep'i şefkatle sarıp sarmalar. Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem hayatlarının akışını değiştiren o büyük kazadan sonra, ilk kez aynı masada bir araya gelirler. Bu birliktelik, onların artık bir aile olmalarının da ilk adımı olacaktır. Diğer yanda ise, Veli ile Selim'in safına Demir de katılır. Adalı, Veli'nin bir zaafını yakalar, Aylin'i kurtarmak için bir plan yapar ve Veli'nin yerini tespit eder. Aralarında ölümcül bir çatışma çıkar ama Kadir, Aylin'i kurtarmayı başarır. Veli'den de annesinin yaşadığını öğrenir. Üstelik Veli, Kadir'in annesinin yerini de bilmektedir. Adalı öğrendikleri karşısında şoke olur. Yakup, Belma ve Demir'e şantajını sürdürür. Ama Belma, Yakup'a bambaşka bir teklifte bulunur. Kadir ile Kerem, Yakup ve arkadaşlarıyla kendi usullerince, yumruk yumruğa hesaplaşır. Adalı ile Veli arasındaki savaşta artık ok yaydan çıkmış, devreye daha başka isimler de girmiştir. Ve Adalı, düşmanlarının, bundan sonra üzerlerine daha acımasızca geleceklerinin, onları hayatlarıyla sınayacaklarının çok farkındadır.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:45

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)