Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel birbirinden çilekli misafir tatlısı ve tatar mantısı peremeç tarifi verirken, Girişimci ve Araştırmacı Balasu Dündaralp Türkiye'nin cilt haritası nasıl, kozmetik içerikleri ihtiyaca göre mi geliştirilir, farklı kozmetik ürünleri kullanırken nelere dikkat edilmeli sorularını yanıtlıyor. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Doç. Dr. Harun Çöloğlu burun estetiği ile ilgili bilgiler verirken, Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Özçınar hamilelikte oluşan bel fıtığı nasıl tedavi edilir, bacaktaki dayanılmaz ağrılar dar kanal hastalığının habercisi mi, fıtık ile karıştırılan dar kanal felç sebebi olabilir mi, platin ve vida ameliyatları hangi durumda yapılır sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Caner Taslaman ise İslam Dini ve Kur'an-ı Kerim'e dair çok özel bilgiler ve merak edilen soruların cevaplarıyla konuk oluyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 27 yaşında, anaokulu öğretmeni Nurdan Gelin'in evine konuk olunuyor. Nurdan Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la
          15:00

          Zahide Yetiş ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'la

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gülperi 'Dizi'
          20:00

          Gülperi 'Dizi'

          Kadir'in gelişiyle oturduğu nikah masasında şoke halde kalan Gülperi, onun Eyüp'le ilgili söyleyecekleri olduğuna emindir. İstediği yanıtları almak için çabalayan Gülperi bir yandan da Eyüp'ün ve çocuklarının beklenti dolu bakışları altında nikah memuruna cevabını vermek zorundadır. Hasan ve Artemis, Kadir'in Eyüp'le ilgili ne bildiğini öğrenmek için birlikte tehlikeli bir serüvene atılırken; Bedriye de hiç tanımadığı yeni bir dünyaya girmek üzeredir. Ancak hepsini de bazı sürprizler beklemektedir. Eyüp Kadir'in sürekli yoluna çıkmasına çok öfkelenir ve artık bu duruma bir son vermeye karar verir. Ancak intikam almak için yaptığı plan herkesin hayatını değiştirecek kadar tehlikelidir.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:15

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)