Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Aydilge ve Eşi Utku Barış Andaç keyifli sohbetleri ve sevilen şarkılarıyla konuk olurken, Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak sosyal medya, ilişkileri ve ruh sağlığımızı olumsuz mu etkiliyor, mutlu bir hayat için neler yapılmalı, ilişkilerde doğru insan nasıl olunur, öfke kontrolü nasıl yapılır, egolardan kurtulmak mümkün mü sorularını yanıtlıyor. Diyetisyen Gülşen Altın insülin direnci ile ilgili merak edilenleri anlatırken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Tutar no touch lazer ve akıllı lens operasyonuyla ilgili bilgiler veriyor. Medikal Estetik Hekimi Dr. Gül Fennibilek ise ip askı uygulamasını anlatıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Cumartesi Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Gecelerde olay! Hangi ünlü oyuncu sevgilisiyle kavga ederken kameralara yakalandı? Dilan Çiçek Deniz'le Birkan Sokullu aşkı ilk kez görüntülendi! Mustafa Sandal yeni aşkını nasıl ilan etti? Çukur oyuncuları Çukurcalı gençleri izledi, kahkahalar havada uçuştu!

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Türkiye'yi karış karış gezip yöresel tatları ekrana taşıyan Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu'nun bugün Gaziantep'de ilk durağı Şehitkamil ilçesine bağlı Yalangoz mahallesi oluyor. Köy halkı tarafından çiçeklerle ve alkış eşliğinde karşılama yapılıyor. Kazanda firik pilavı, kazanda yoğurtlu tarhana yapılıyor. Köyün hanımları masada içli köfte, kuru dolma, etli kabaklama ve fıstıklı kadayıf tarifi veriyor; sac üzerinde gözleme tarifi verip köy fırınında ekmek yapıyor. Gaziantep merkeze gelip tarihi çarşıları gezip meşhur beyran çorbasının tarifini ve faydalarını anlatılıyor, ardından Gaziantep'in meşhur patlıcan kebabı, domates kebabı ve ciğerinin tadına bakıp yöresel lezzetlerin peşine düşüyor. Ali nazik, şiveydiz ve ekşili ufak köfte tarifini verip, Gaziantep'in yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Aşk Tutulması 'Türk Filmi'
          23:45

          Aşk Tutulması 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği oyuncu kadrosunda Fahriye Evcen, Tolgahan Sayışman, Murat Akkoyunlu, Ayten Uncuoğlu, Begüm Akkaya, Tim Seyfi, Erhan Emre, Suzan Aksoy, Ali Erkazan, Filiz Ahmet ve Yasemin Öztürk gibi usta oyuncuların yer aldığı 2008 yapımı "Aşk Tutulması" Cumartesi gecesi Show TV'de! Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur'un ve hem de Pınar'ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.

        •  Aşk Tutulması 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:00

          Aşk Tutulması 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi (Tekrar)
          04:00

          Cumartesi Sürprizi (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          05:45

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)