Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Hazal Filiz Küçükköse ve İsmail Ege Şaşmaz İstanbul gecelerinde nasıl ölümden döndü? İrem Derici yeni aşkıyla ilgili eleştirilere nasıl kulak tıkadı? İrem Helvacıoğlu kamera ordusuyla gezdiği iddialarına nasıl ateş püskürdü?

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu

          Anadolu'nun; damakları bayram ettiren geleneksel lezzetleri ile tanışıp, kültürel ve doğal güzelliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkmak isteyenler müjde! Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu yurdumuzun yüzlerce yıllık eşsiz tatlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip sizlerle buluşturmaya geliyor. Lezzet Yolculuğu'nda Turgay Başyayla, sanatçı kişiliğini türküleri eşliğinde sizlerle buluşturacak. Yörenin lezzetlerini, kimi zaman yöreye özgü restaurantlarda aşçılarımız ile kimi zamansa Anadolu insanının bilgeliğiyle yoğrulmuş ninelerimiz ve teyzelerimizin görsel bir şöleni andıran otantik yemek tarifleriyle sizlere sunacak ve lezzet rüzgarları estirecek. Turgay Başyayla, Gaziantep'deki lezzet yolculuğuna ara vermeden devam ediyor. Çarşıları gezim el sanatlarını anlatıyor, ardından Gaziantep merkezde Mehmet Ali usta ile damakları çatlatacak 3 nefis tarifi izleyicisiyle buluşturuyor; ekşili taraklık, yuvalama ve fıstıklı Antep kebabı. Gaziantep'in meşhur katmeri ve kahkesinin tarifini veren Turgay Başyayla'nın keyifli yolculuğu devam ediyor. Gaziantep'de anlatılacak yemekler asla bitmiyor; bu keyifli yolculuğa Turgay Başyayla küşleme, yağlı parça ve simit kebabı ile devam ediyor. Dillere destan Gaziantep baklavasını anlatıp yolculuğa devam ediyoruz. Meşhur Gaziantep lahmacunu, tepsi kebabı ve borani tarifini veren Turgay Başyayla meşk ekibinin yöresel türküleri eşliğinde çiğ köfte tarifi verip, Gaziantep'deki lezzet yolculuğunu sonlandırıyor.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  İntikam 'Yabancı Sinema'
          20:00

          İntikam 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Martin Campbell'in üstlendiği, Jackie Chan, Pierce Brosnan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "İntikam", Pazar akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Restoran sahibi olan Quan (Jackie Chan) zamanını işleriyle geçirmektedir. Bir gün düzenlenen bir terör saldırısı tüm hayatını alt üst eder. Saldırıda kızı ölmüştür. Kızının ölümü Quan'ı derinden etkiler. İngiliz yetkililerden, özellikle Liam Hennessy'den (Pierce Brosnan) bombacıların kimlikleri konusunda yardım ister. Ancak geçmişte IRA ile bağlantıları olan Hennessy'nin şüpheli ve olayı hasıraltı etmeye çalıştığını gösteren tavırları, Quan'ı adaleti kendi kendine sağlama yoluna itecektir.

        •  Entrik 'Yabancı Sinema'
          22:15

          Entrik 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Nicholas Jarecki'nin üstlendiği, Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth, Laetitia Casta, Brit Marling gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Entrika", Pazar akşamı Show TV'de! New York'un önemli yatırımcılarından Robert Miller (Richard Gere), başarılı bir iş adamı ve aile reisi portresi çizmektedir. Aslında başı büyük belada olan Miller, yaptığı yolsuzluklar ortaya çıkmadan borç batağındaki şirketini satmaya çalışmaktadır. Bir yandan içinde bulunduğu bu durumu, diğer yandan da güzeller güzeli Fransız sevgilisi Julie Cote (Laetitia Casta) ile yaşadığı gizli ilişkiyi sadık karısı Ellen (Susan Sarandon) ve kızından (Brit Marling) saklamaya çalışır. Beklenmedik bir olay, ailesi, imparatorluğu ve işlediği suç arasında sıkışıp kalmasına yol açacak ve Dedektif Michael Brye'ın (Tim Roth) dikkatini üzerine çekecektir.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Entrik 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          03:00

          Entrik 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi
          05:00

          Çocuktan Al Haberi