Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Astrolog Aygül Aydın 2019 yılında hangi burcu hangi gelişmeler bekliyor, 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken hangi burçta hangi gelişmeler yaşanacak sorularını yanıtlarken, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel yapımı kolay ve keyifli atom pasta, canı lahmacun çekenlere pratik lahmacun böreği tarifi veriyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan diş eti büyümesi ile ilgili bilgiler verirken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş el güzelleştirme estetiği nedir, göz kapağı düşüklüğü nasıl yok edilir, gıdı sarkması ameliyatı nasıl yapılır sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1 yıllık evli, 24 yaşında, hemşire Zuhal Gelin'in evine konuk olunuyor. Zuhal Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Doç. Dr. Oytun Erbaş hastalıkların psikolojik yönleri var mı, aşk zayıflatır mı, inisülin direnci nedir sorularını yanıtlarken, Kokoreç Ustası Sinan Acar İzmir usulü, ince kıyım kokoreç ve uzay kokoreç yapıyor. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Emrah Çelik güzellik ve yüz estetiğiyle ilgili en yeni yöntemleri anlatıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Yamaç'ın hastanede hayat mücadelesi devam ederken Çukur'da da sular durulmayacak. Karakuzular Çukur'dan çıkmış olsa da Çukur'un çocukları arasındaki tansiyon giderek yükselecek. Selim'le yüzleşen Sena, çok önemli bir gerçekle karşı karşıya kalacak. Oğlu Yamaç'ın başından bir an bile ayrılmayan Sultan'ın hastanede Meliha'yla yüz yüze gelmesi eski defterlerin açılmasına neden olacak. Cumali'nin, Vartolu Salih'e olan öfkesi dinmezken, ikisi arasındaki mücadele de büyüyecek. Mahallenin durumunu bizzat gören Vartolu, Cumali'den düzeni sağlamasını isterken kendisi de kontrolü elinden bırakmayacak. Çukur'da Mahsun, her yerde Çeto'yu ararken; Cumali ve Vartolu, Salih'in, başta Meke olmak üzere Çukur'un çocuklarıyla buluşma anı silah sesiyle kesilecek. Yamaç'ı kimin vurduğu gerçeğine de adım adım yaklaşılacak.

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülperi  'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          05:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)