Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel yastık kılıfından çanta, eski gömleklerden etek, rengârenk bardakaltı ve nihale yapımını gösterirken, Pasta Tasarımcısı ve Eğitmeni Tuğba Ünal ile küçük çocuklar şeker hamurundan sevimli hayvan figürleri yapıyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik ayaklarda ve bacaklarda oluşan şişlikler kalp hastalığı belirtisi midir, nefes darlığının kalp hastalıklarıyla ilişkisi nedir, terleme hangi durumlarda kalp hastalığına işaret eder sorularını yanıtlarken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin kadın hastalıklarına dair merak edilenleri anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 9 aylık evli, 25 yaşında, Gamze Gelin'in evine konuk olunuyor. Gamze Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün Diyetisyen Fevzi Özgönül diyete dair doğru bilinen yanlışları anlatırken, Kenan Balcı lezzetli balık tarifleri ve hiç duymadığınız balık çeşitleriyle Zahide Yetiş'in konuğu oluyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Düğün Dernek 'Türk Filmi'
          20:00

          Düğün Dernek 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Emel Sayın ve Sırrı Süreyya Önder gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Düğün Dernek" Çarşamba akşamı Show TV'de! Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail'in oğlu Tarık bir gün yurt dışından çıkagelir. Önce her zamanki gibi bir memleket hasreti gibi görünse de bu ziyaretin altındaki esas neden çabuk ortaya çıkar: Tarık görevli olarak çalıştığı Letonya'da Monica adlı bir kızla beraberdir ve aynı ülkede çalışmak için tek yol evlenmeleridir! Kendisinin olurunu almaya gelen oğlunu düğünsüz evlendirmemeye kararlı olan İsmail, alelacele bir düğün telaşına girer. Ama çok hazırlıksız yakalanmıştır. Yine de "Ben oğluna düğün yapamadı dedirtmem!" diyerek Tüpçü Fikret'i, Çetin'i ve köyün öğretmeni Saffet'i seferber ederek elde avuçta para yokken 10 gün içerisinde sazlı-sözlü bir düğün hazırlığı içerisine girer. Fikret Sivas'taki bağlantılarını kullanarak önce bir otel düğünü için söz verse de, işler sarpa sarar ve köy meydanında mütevazi bir düğün hazırlığı başlar. Tam her şey çözüldü derken, esas curcuna düğün gecesi kopacaktır. Devenin sırtında kaybolan gelinden, Rusya'dan gelini geri götürmeye gelen mafyaya kadar Tüpçü Fikret ve Çetin'i bin tane bela beklemektedir!

        •  Beyaz Melek 'Türk Filmi'
          22:30

          Beyaz Melek 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği, Yıldız Kenter, Arif Erkin, Nejat Uygur, Cihat Tamer, Mahsun Kırmızıgül, Sarp Akkaya gibi usta oyuncuların yer aldığı, 2007 yapımı "Beyaz Melek", Çarşamba akşamı Show TV'de! Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet'i kemoterapi görmesi için İstanbul'a getirmiştir. Ahmet ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemediğinden hastaneden kaçar. Oğulları peşine düşer ancak Ahmet onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet'in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir. Ali ve Reşat Ahmet'i huzurevinde bulurlar. Ama mutlu göründüğü için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar. Babalarının son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir. Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever. Ahmet'in misafir olduğu günün hemen ertesinde huzurevi sakinlerinden Yaşar Hoca ve Nebahat evleneceklerdir. Bu insanları çabucak benimseyen Ahmet düğün masraflarını karşılamak ister. Elbirliğiyle güzel bir düğün yaparlar. Bununla yetinmeyen Ahmet, çiçeği burnunda çifti balayı için Diyarbakır'daki köyüne davet eder. Üstelik diğer huzurevi sakinleri de bu geziye davetlidir. Belki geriye kalan yıllarında böyle bir fırsatı bir daha yakalayamayacak olan bu yaşlı insanlar, teklifi coşkuyla kabul ederler. Hep beraber kiraladıkları bir minibüsle yola çıkarlar. Ancak yolculukları hiç sakin geçmez. Onlar için asıl macera bu yolculukla birlikte başlayacaktır.

        •  Tamam mıyız 'Türk Filmi'
          00:45

          Tamam mıyız 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği, Aras Bulut İynemli, Deniz Celiloğlu, Aslı Enver, Sumru Yavrucuk, Zuhal Gencer Erkaya, Gürkan Uygun gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Tamam Mıyız?" Çarşamba akşamı Show TV'de! Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı karşıya getirir, maddi hiçbir destek beklemeksizin kendi hayatını yaşamak isteyen ve evinden ayrılan Temmuz, ruhunu meslek olarak seçtiği heykeltıraşlıkla arındırır. Hayatını devam ettirmek için çocuk romanları için çizerlik yapan Temmuz'un hayatı, sevgilisinden aldığı bir e-mail ile allak bullak olur. Sevgilisi tarafından terk edildiğini öğrenen Temmuz aynı zamanda işini kaybetmiştir. Hayatı ile yüzleşen Temmuz, dibe vurmuş, yaşama küsmüştür. İhsan ise, bedensel dezavantajı sebebiyle, hayatını annesine bağlı yaşamak zorunda genç bir adamdır. Gerçekleştiremeyeceği hayallerinin yanı sıra annesinin sırtında bir yük olmaktan da mutsuz olan İhsan'ın kurtuluşu ile ilgili tek bir fikri vardır. Ta ki Temmuz'la karşılaşana dek... Temmuz ve İhsan hayatlarının çöküşünde, dibe vurdukları bir anda karşılaşır ve bu karşılaşma Temmuz'u hayatı, sanatı, umudu yeniden tanıyacağı, İhsan'ı ise hayata yeniden tutunacağı bir dostluğa, başlangıca sürükler... Farklı iki yaşamın birleşmesine sebep olan bu tesadüfî buluşma Temmuz'u, İstanbul'un hiç bilmediği bir köşesine ve hiç tanımadığı bir ailenin içine sokacaktır.

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:45

          Gelin Evi (Tekrar)