Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:15

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Özge Ulusoy'un keyifli sunumuyla ekrana gelecek program "Hayat Güzeldir"de bugün Müzisyen Gülden Mutlu neden Londra'dan Türkiye'ye döndü, şarkılarında neyden ilham alıyor, Ajda Pekkan'a hangi şarkıyı verdi sorularını yanıtlarken, bol müzikli ve çok keyifli sohbetiyle konuk oluyor. Ekmek Ustası Mine Ataman evde kendi ekmeğini yapmak isteyenlere özel tarifler verirken, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik kalp-damar tıkanıklığının belirtileri nelerdir, tedaviye rağmen geçmeyen çarpıntı varsa ne yapılmalı sorularını yanıtlıyor.

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

          Show TV ekranının sevilen magazin programı "Pazar Sürprizi", Buse İskenderoğlu'nun sunumu ile bu hafta da hiçbir yerde bulamayacağınız haber ve röportajlarla ekranlarınıza geliyor. Murat Boz ve Seda Bakan, "Öldür Beni Sevgilim" filmini Pazar Sürprizi'ne anlattı! Alişan'ın minik bebeğini doğumdan sonra ilk kez sadece Show TV görüntüledi! Uludağ'dan ünlülerle dolu kar manzaraları...

        •  Gülperi 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Gülperi 'Dizi' (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Yeni Bölüm)
          16:15

          Lezzet Akademisi (Yeni Bölüm)

          BKM yapımı Lezzet Akademisi'nde geleceğin şefleri hem öğreniyor hem yarışıyor! Elenen yarışmacı yerine Cansu Naz Birşen geliyor. Bir önceki bölümde hijyen sorunu yaşayan Eray, bu bölümde ne yapacak? Sedef İybar'ın moderatörlüğünü üstlendiği yarışmanın meslek erbabı yemek ustalarından oluşan jürileri Aylin Yazıcıoğlu, İsmet Saz ve Danilo Zanna'dan oluşuyor. Bu haftanın konuk jürileri Aydın Demir ve Ahmet Mümtaz Taylan! Ahmet Mümtaz Taylan, programda mutfak tüyolarını paylaşacak. Taylan, soğan doğrarken ağlamamak için ne yapıyor? 'Lezzet Akademisi'nde şef adayları, bu hafta ilk etapta Türk mutfağının en zor ve tartışmalı yemeklerinden biri olan hünkâr beğendi yapacaklar. Seyirci de izlerken patlıcan nasıl közlenir, et pişirmenin incelikleri nelerdir, hünkâr beğendi için patlıcan nasıl seçilir gibi soruların cevaplarını öğrenecek! Genç şef adayları, 2. etapta ise aynı malzemeleri yaratıcı ve yenilikçi düşünceleriyle harmanlayıp sofraya getirecekler. Hem hünkâr beğendi hazırlanışındaki püf noktalarını görecek, hem de aynı malzemelerin farklı uygulamalarıyla yeni fikirler edinecek hem de eğlence dolu bir yarışmanın heyecanını yaşayacaksınız!

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Karate Kid 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Karate Kid 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Harald Zwart'ın üstlendiği, Jackie Chan, Jaden Smith, Tarajı P. Henson, Wenwen Han gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Karate Kid", Pazar akşamı Show TV'de! Dre'in annesi Çin'de iyi bir iş bulur ve Detroit'i terk edip buraya taşınırlar. Dre, bu yeni şehirde arkadaş edinme konusunda çok zorluk çeker. Sınıf arkadaşı Mei Ying'e yakınlık hisseder ancak kültür farkı böyle bir arkadaşlığı olanaksız kılmaktadır. Daha da kötüsü, sınıfın kabadayısı olan Cheng, Dre'ye düşman olup nefes aldırmamaya yeminlidir. Cheng, dövüş sanatlarında en yetenekli öğrencilerden biridir; bu yeteneğini de vahşice ve etik olmayan bir şekilde kullanır. İlk kavgayı kaybeden Dre, sonrasında fırsat buldukları her anda Cheng ve çetesi tarafından dövülür. Farklı bir diyarda, yabancı bir ülkede yalnız olduğunu hisseden Dre'in, tamirci Bay Han (Jackie Chan) dışında konuşacağı kimsesi yoktur. Aslında bir kung fu ustası olan Bay Han ve Dre birlikte çalışmaya başlayarak bir dostluğa adım atar ve kung fu turnuvasında Cheng'le son bir karşılaşmaya hazırlanırlar. Han, Dre'ye kung fu'nun yumruk ve savuşturmayla değil, olgunluk ve sükûnetle ilgili olduğunu anlatırken, Dre de kabadayılarla yüzleşmenin, hayatının dövüşü olacağını öğrenir.

        •  Siyah Giyen Adamlar 3 'Yabancı Sinema'
          22:45

          Siyah Giyen Adamlar 3 'Yabancı Sinema'

        •  Karate Kid 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          00:45

          Karate Kid 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Tekrar)
          05:15

          Pazar Sürprizi (Tekrar)