Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)
          06:00

          Güldüy Güldüy Show Çocuk (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kullanmadığımız şallardan pelerin bluz yaparken, Şef Metin Süerkan enfes mi enfes "Soğan Çorbası" ve "Patates Mücveri" tarifi veriyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Murat Kezer Halluks valgus nedir, Halluks valgus tedavisinde tek çözüm ameliyat mıdır sorularını yanıtlarken, fenomen iş adamı, şarkıcı Mr. Jade nasıl fenomen olduğunu anlatıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          13:00

          Gelin Evi

          Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 3 aylık evli, 26 yaşında, iş güvenliği uzmanı Damla Gelin'in evine konuk olunuyor. Damla Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmayacak! Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik'i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Zahide Yetiş'le
          15:00

          Zahide Yetiş'le

          Daha sağlıklı bir yaşam için Zahide Yetiş bu sezon yepyeni ve hayatı iyileştirecek bir içerikle daha karşınıza çıkıyor. Başa çıkamadığınız sağlık sorunlarınızda, sorunlarla mücadele edecek gücünüz kalmadığında Zahide Yetiş yardımınıza koşuyor, hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Son teknoloji tıbbi olanaklar ve uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm aranan "Zahide Yetiş'le" bugün; Doç. Dr. Oytun Erbaş hastalıklara dair tüm merak edilenleri cevaplamak için konuk olurken, Bursalı Emir Topuk birbirinden lezzetli tarifler veriyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik kalp-damar hastalıklarının belirtileri nelerdir, tanısı nasıl konur sorularını yanıtlıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Tron Efsanesi (Yabancı Film)
          22:45

          Tron Efsanesi (Yabancı Film)

          Yönetmenliğini Joseph Kosinski'nin üstlendiği, oyuncu kadrosunda Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Tron Efsanesi", Salı akşamı Show TV'de! Daha önce beyaz perdede gördüklerimizin hiçbirine benzemeyen bir dijital dünyada kurulmuş bir 3D ileri teknoloji macerası. Sam Flynn (Garrett Hedlund), Kevin Flynn'in 27 yaşındaki teknoloji meraklısı oğlu (Jeff Bridges), babasının ortadan kayboluşunu araştırır ve kendini babasının 25 yıldır yaşadığı Tron'un dijital dünyasında bulur. Kevin'in sadık sırdaşı Quorra'yla birlikte (Olivia Wilde), baba ve oğul çok fazla gelişmiş ve son derece tehlikeli bir hale gelen, görsel açıdan dudak uçuklatan sanal alemde bir ölüm kalım yolculuğuna çıkarlar.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Çarpışma 'Dizi' (Tekrar)

        •  Lezzet Akademisi (Tekrar)
          05:15

          Lezzet Akademisi (Tekrar)